Welke struiken hebben grote witte bloemen?

Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden.

Welke struiken hebben grote witte bloemen?

Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden. De struik is genoemd naar zijn geur, die een combinatie van zoetheid en scherpte bevat. Als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden, kweek dan dubbelvijl viburnum (Viburnum plicatum var).

Het dubbelvijltype heeft puur witte bloemen, maar mist de geur van Koreaanse kruiden. Philadelphus spp. Kies een cultivar met bloemknoppen die winterhard zijn in jouw regio. Veel cultivars zijn kleiner, maar sommige reiken tot 10 voet lang en 5 voet breed.

Probeer Illuminati Tower voor torenspitsen van geelgecentreerde witte bloemen. Cephalanthus occidentalis, Zones 3 tot 11 Kijk hoe bijen, vlinders en kolibries samenkomen naar deze geurige, bolvormige witbloeiende struiken. Buttonbush is ook een waardplant voor verschillende soorten rupsen. De ronde vrucht blijft de hele winter bestaan en levert voedsel voor een verscheidenheid aan vogels.

Kweek het in volle tot gedeeltelijke zon en vochtige grond. Hij wordt meer dan 6 voet lang en breed. Trek kolibries, vlinders en bijen aan met de geurige bloemen van summersweet. Deze witbloeiende struiken zijn tolerant voor zowel schaduw als vochtige grond.

Ze vormen kolonies die perfect zijn om te naturaliseren, tenzij je de worteluitlopers verwijdert. Summersweet wordt 4 tot 8 voet lang en 4 tot 6 voet breed. Probeer Sugartina Crystalina voor een compactere cultivar. De volwassen stengels van deze heerlijke bladverliezende plant pellen terug, of exfoliëren, om rode en lichtbruine binnenschors bloot te leggen.

Deze witbloeiende struiken worden tot 6 voet lang en breed, met uitzonderlijk, oranjekleurig lentegebladerte dat in de herfst bordeauxrood wordt. Deze eenvoudig te kweken inheemse plant doet het beste in de volle zon en past zich aan de meeste grondsoorten aan. Azalea's of rododendrons zijn halfschaduw liefhebbende, grote struiken, die prachtige kleurrijke en witte halfdubbele bloemen hebben. De 'witte groep' azalea's heeft verschillende inheemse soorten die overvloedige witte zomerbloemen produceren.

De trompetvormige witte bloemen hebben gegolfde bloembladen en lange uitstekende meeldraden in trossen van vijf tot 25 bloemen. Nou, witte bloemen zijn er in alle soorten en maten. Annabelle Hydrangea is een populaire grote witte bloemstruik die je landschap een knapperig gepolijste uitstraling geeft. Gebruik een lange rij voor een prachtige tuinfunctie, of mix en match uit onze collectie.

Er zijn verschillende soorten hortensia's. De meest voorkomende is Hydrangea macrophylla - bigleaf of mophead genoemd vanwege de grote omvang van de bloemtrossen en bladeren. Deze struik is vrij gemakkelijk in de omgang en past zich goed aan allerlei omstandigheden aan. Zorg ervoor dat je ze aan het begin van de lente bemest en geef ze regelmatig water.

We hebben een lijst verzameld van 10 verbluffend mooie struiken die prachtige witte bloemen presenteren. De witte bloeiende struiken hieronder bieden bloemen van verschillende groottes en hun prachtige bloemen zijn op veel manieren aanwezig. Van volle, bossige bloemen van de Annabelle Hydrangea tot de bloesems in steelstijl op de witte lila, er zijn witte bloeiende struiken die passen bij de voorkeur van elke tuinman. Met bloemen die op lila lijken en een vroege voorjaarsbloei hebben, dankt deze struik zijn naam vanwege zijn unieke geur waar tuinders dol op zijn.

Hoewel de meeste bloemen puur wit zullen zijn, is er vaak een lichtroze tint aan de bloemen. Viburnum groeit het beste in zones 4-7 en veel tuinders kiezen ervoor om het in de buurt van ramen of openslaande deuren te planten om te genieten van de unieke, kruidige geur die deze struik produceert. Deze mooie struik is tropisch van aard en bloeit met letterlijk duizenden kleine, delicate witte bloemen die verschillende kleine bloemblaadjes bevatten. Het doet zijn naam echt eer aan en ziet eruit als een fladderende sneeuwstorm in de winter.

Het is nauw verwant aan de kerstster en heeft de bijnaam „kleine kerstbloem”. De bloemen hebben een zoete geur en de bloemen gedijen het beste als de struik in het vroege voorjaar zwaar wordt gesnoeid. Deze struik is het meest geschikt om te groeien in zones 10-13 en doet het het beste in de volle zon of minimale schaduw met zeer goed doorlatende grond. De zoete schijnsinaasappel wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de mooie vorm van de bloemen.

Ze lijken op rozen, maar zijn meer afgerond van vorm. Het staat bekend om zijn aroma dat een vleugje citrus in zijn geur heeft. Hoewel het een struik is, groeit hij vrij groot en bereikt hij ook 10-12 voet hoog. Het groeit het beste in zones 4-8 en geeft de voorkeur aan volle zon en vochtige grond die een of andere vorm van compost of mulch bevat om een stevige groei te stimuleren.

Witte azalea's zijn echt een showstopper in de tuin en bloeien in het vroege voorjaar in een enorme uitstorting van prachtige bloemen. Het wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de enorme uitstorting van bloemen die de tuin verlichten. Zoals de meeste azalea's groeit hij het beste in zones 6-9 en bloeit het beste in de volle zon. Deze struik wordt vaak gekozen om als bodembedekker te worden gebruikt vanwege het feit dat hij erg kort in hoogte is en meestal minder dan twee voet lang blijft.

De bloemen van deze struik zijn vrij klein en hangen af van stengels in een klokachtige vorm. Hij bloeit in het late voorjaar en kan het goed doen in zones 1-8, waarbij hij de voorkeur geeft aan volle zon tot halfschaduw en vochtige, goed doorlatende bodemgesteldheid. razend populair in het zuiden, zijn crêpe mirte struiken (Lagerstroemia indica) groot genoeg om indruk te maken in een landschap. Deze struik is geliefd vanwege zijn enorme, opzichtige bloemen die de takken van de grote struik in de nazomer vullen.

Witbloeiende crêpe mirte brengt schoonheid in elke tuin. De vroege lentebloeiende struikwitte trossen zien eruit als lelietje-van-dalen bloemen en zijn tot 6 (15 cm) lang. Het heeft witte bloemen die in het voorjaar verschijnen, en schors die schilt als een berkenboom, wat de rest van het jaar uw tuin zal interesseren. Afhankelijk van de hortensia-variëteit kunnen de witte hortensiabloemen opzichtige bolvormige, bolvormige, conische of platte trossen kleine bloemen zijn.

Een van de vroegste witbloeiende struiken die in het voorjaar begint te bloeien, is Azalea, een prachtige breedbladige groenblijvende plant. De winterdaphne 'Alba' cultivar heeft strak opeengepakte bolvormige trossen roomwitte bloemen die bloeien in de late winter tot het vroege voorjaar. De witbloeiende gebogen trossen zijn 3 tot 6 (7,5 — 15 cm) lang en geven een aangename geur af. Het dichte bladerige blad en de witte bloemen zijn ideaal voor het creëren van een privacyhaag, meerjarige struikborder of funderingsbeplanting.

Nadat ik door mijn tuinfoto's had gekeken, realiseerde ik me dat ik eigenlijk meer witbloeiende struiken heb dan ik dacht dat ik deed. Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur. Deze inheemse struik heeft het allemaal witte lentebloemen, glanzende groene bladeren, gedurfd rood herfstgebladerte en winterfruit. Tenzij je een maantuin ontwerpt die is ontworpen om voornamelijk's avonds van te genieten, kan een geheel witte tuin in het oog springen om naar te kijken.

Als het correct wordt gedaan, kan het zelfs net zo spannend zijn als het toevoegen van blauwbloemige struiken of paarse bloemstruiken aan uw tuinruimte. Het bloeit in het late voorjaar en tuinders die op zoek zijn naar witte seringen moeten ervoor zorgen dat de gekozen struik echt wit is. Veel witte struiken zoals hortensia's, witte lila, rododendrons en kornoeljestruiken groeien goed in de volle zon in USDA-zones 5 tot 9.