Hoe heten die witte bloemen?

Calla-lelies worden vaak gebruikt bij religieuze ceremonies. Sneeuwklokje- Ook bekend als Galanthus, deze bloemen hebben het uiterlijk van drie witte druppels die van een groene stengel vallen.

Hoe heten die witte bloemen?

Calla-lelies worden vaak gebruikt bij religieuze ceremonies. Sneeuwklokje- Ook bekend als Galanthus, deze bloemen hebben het uiterlijk van drie witte druppels die van een groene stengel vallen. Sneeuwklokjes zijn uniek omdat ze maar in één kleur verkrijgbaar zijn. Hun roomwitte bloemblaadjes geven een zoete honinggeur af.

Chrysanten worden gewoonlijk moeders genoemd en zijn een klassieke toevoeging aan een herfsttuin. Er zijn honderden soorten die je keuzes geven tussen kleur, hoogte, bloemgrootte en zelfs bloeitijd. Tulpen zijn meerjarige bloemen die favoriet zijn in lentetuinen, vaak in verschillende felle kleuren. .

Tulpen groeien uit bollen en gedijen goed in de zon. Zorg ervoor dat je ze minstens 5 cm uit elkaar plant om ze voldoende ruimte te geven. Galanthus, algemeen bekend als „sneeuwklokje”, dankt zijn naam aan zijn unieke, bolvormige, witte bloemen die hangen terwijl ze in volle bloei staan. Ze zijn veerkrachtiger dan hun naam doet vermoeden, waardoor sneeuwklokjes vrij gemakkelijk te kweken zijn.

Ze bereiken geen grote hoogten, dus zorg ervoor dat je ze dicht bij de rand van het bed plant waar ze zichtbaar zullen zijn. Narcissen zijn witte en gele bloemen met trompetachtige centrale kronen omringd door zes bloemblaadjes. Het planten van narcissen in de herfst levert prachtige bloesems op in de vroege dagen van de lente, en ze symboliseren wedergeboorte, hoop en veerkracht. Interessant is dat hun Latijnse naam „narcis” betekent, naar de oude Griekse jager die verliefd werd op zijn eigen reflectie.

Er zijn verschillende soorten dahlia, die allemaal kruidachtig en meerjarig zijn. Afhankelijk van de soort kunnen ze kleine of grote witte bloemen dragen, variërend van 5-30 cm in diameter. Andere soorten dahlia zijn er in bijna elke tint, met uitzondering van blauw. Maanbloemwijnstokken dragen trompetvormige bloemen die in de late namiddag bloeien en een zachte geur afgeven die hun omgeving parfumeert.

De wijnstokken slingeren vrolijk rond alles wat binnen hun bereik ligt. Leid de wijnstokken voorzichtig door een latwerk en je hebt al snel een prachtige, zoetruikende wijnstok om je tuin te complimenteren. Hellebores zijn taaie planten die overal groenblijvend blijven, behalve in de zwaarste winterklimaten. Ze worden vaak geplant op heuvels of hellingen, zodat de hangende bloemen kunnen worden gezien en gewaardeerd.

Ze zijn meerjarig en zijn uitstekende gezelschapsplanten voor sneeuwklokjes en narcissen. Witte Gloria-bloemen staan ook bekend als Astilbes. Ze moeten volledig worden blootgesteld aan de zon en ze kunnen gemakkelijk tot 30 inch hoog worden. Deze vaste plant heeft vruchtbare grond nodig om te gedijen.

Een van de veel voorkomende namen van deze bloem, jimsonweed, komt van „Jamestown”, wiet, een verwijzing naar soldaten van de Revolutionaire Oorlog die deze plant foerageerden voor voedsel en wilde hallucinaties leden. Deze plant wordt ook gebruikt in de initiatieriten van de mannelijkheid onder Amerikaanse indianenstammen en heeft krachtige verdovende eigenschappen, dus proef het niet thuis. Maar overweeg om het aan je tuin toe te voegen, waar de nachtelijke bloemen sfinxmotten en andere bestuivers aantrekken. De meest bekende witte bloemen zijn rozen, en de manier waarop ze een impact achterlaten is sereen.

Makkelijk te kweken en gevuld met geur, dit zijn geweldige opties om in je achtertuin te hebben. Warmte, vergeving en sereniteit zijn de drie woorden die in ons opkomen als we denken aan witte bloemen, tulpen. Vergeven en verontschuldigen wordt ook gemakkelijk als je deze bloem aan je zijde hebt. Top 20 Prachtige Bollywood-liedjes om aan je moeder op te dragen Top 3 Broer% 26 Zustergedichten voor Raksha Bandhan.

Een van de beste namen voor sierwitte bloemen op onze lijst, de Calla Lily is een van de meest elegante tuinplanten. Een lid van de Araceae-plantenfamilie, ondanks dat het geen lelie is, deelt de Calla Lily veel van de karakteristieke gewoonten van de lelieplant. Jasmijnbloemen staan in de volksmond bekend om hun geur en worden voornamelijk gebruikt voor het maken van parfums en meer, en het is op zichzelf gerechtvaardigd om ze in uw tuin te hebben. Nog een van de oude favoriete namen op onze lijst met namen van witte bloemen, de geurige lelietje-van-dalen is voor velen een hoofdbestanddeel van de sierbloementuin.

Hyacinten groeien uit lentebloeiende bollen en produceren kleine bundels bloesems die in kleur variëren van blauw tot wit. Dit is een ander geslacht van bloeiende planten dat verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan flamboyante kleuren (ook al zijn de meeste wilde irissen wit) - waardoor de naam, het Griekse woord voor een regenboog, geloofwaardig is. Witte camelia's trekken veel bestuivers aan, vooral omdat ze felgele centra hebben die gemakkelijk hun aandacht kunnen trekken. Of het nu gaat om een bruidsboeket, een casual bloemstuk of het nieuwste lid van uw tuin, u zult zeker de perfecte witte bloei vinden voor uw botanische inspanningen.

Een andere van onze voorjaarsbloeiende witte bloemennamen, de Azalea is een betrouwbare struik die ook wel bekend staat als Royalty of the Garden. Soms kunnen de meest eenvoudige bloemen de mooiste zijn, en dat is zeker het geval met de anemoonbloem. De witte irisbloemen worden gebruikt voor huwelijksdecoraties, middenstukken en meer vanwege de sereniteit en zuiverheid die ze met zich meebrengen. Deze grote klimwijnstok produceert geurige trompetvormige bloemen die vlinders en kolibries aantrekken.

De maagdenpalm (Vinca) is een van de beste namen van witte bloemen voor het verstrekken van bodembedekkers of interesse voor kale plekken. Dendrobiumorchidee, een van de mooiste bloemen op deze lijst, heeft goed doorlatende grond en minstens 6 uur indirect zonlicht nodig om te gedijen. .