Welk type struik heeft witte bloemen?

Deze inheemse struik heeft het allemaal witte lentebloemen, glanzende groene bladeren, gedurfd rood herfstgebladerte en winterfruit. Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur.

Welk type struik heeft witte bloemen?

Deze inheemse struik heeft het allemaal witte lentebloemen, glanzende groene bladeren, gedurfd rood herfstgebladerte en winterfruit. Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden. De struik is genoemd naar zijn geur, die een combinatie van zoetheid en scherpte bevat.

Als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden, kweek dan dubbelvijl viburnum (Viburnum plicatum var). Het dubbelvijltype heeft puur witte bloemen, maar mist de geur van Koreaanse kruiden. Een van de meest populaire bosbouwstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze natuur. Omdat het ook luchtvervuiling en zoute lucht krachtig bestrijdt, waardoor het een ideale plant is voor mensen die op locaties aan het strand wonen.

Japanse Andromeda is een bloeiende struik die tot 5 voet hoog kan worden, met witte bloemen. Het is zeer geurig en ziet er geweldig uit in combinatie met andere planten. De plant kan ook worden gevormd tot een haag of kan als een enkel exemplaar worden gekweekt. Deze groenblijvende bloeiende struik, ook bekend als Japanse Pieris, groeit tussen de 9 en 12 voet lang en tot 8 voet breed.

Om te genieten van de aantrekkelijke witbloeiende struiken, kweekt u Japanse Andromeda in de volle zon tot halfschaduw. Met de juiste zorg maakt deze struik inderdaad deel uit van je prachtige bloementuin. Ook bekend als Althea, dit is een grote struik of kleine boom die doorgaans 8 tot 12 voet lang wordt, maar goed snoeit. Hij bloeit van midden zomer tot vorst, met trossen trompetvormige witte bloemen.

De mock orange (Philadelphus coronarius) is een gemakkelijk te kweken struik die perfect is voor beginnende tuinders. Deze struik groeit in zones 4 tot en met 8 en bloeit zwaar in de vroege tot midzomer met trossen zoet geurende witte bloemen. Het doet het beste in de volle zon, maar kan lichte schaduw verdragen. Gladde nepsinaasappel kan snel overwoekerd raken, dus een verjonging, snoeien en hard snoeien waarbij de struik laag op de grond wordt gesneden, is om de paar jaar een goed idee.

Bodembehoeften omvatten goed doorlatende en leemachtige grond, terwijl deze gedijt in de volle zon tot halfschaduw. De witbloeiende lila struiken groeien tussen de 8 en 15 voet lang en tot 12 voet breed. Grote lila struiken zijn ideaal voor privacyschermen in de zomer of heggen. Als je een kleine tuin of containertuin hebt, kies dan voor prachtige witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila.

Jaarlijkse voeding met een zuurversterkte meststof zal de bloei helpen verbeteren als uw grond de zuurgraad mist die de voorkeur heeft van de Koreaanse specerij viburnum. Het mulchen van de basis van de struik met dennennaalden kan ook de zuurgraad van de bodem verbeteren. USDA groeizones 4 tot 7 en geeft de voorkeur aan gemiddelde, vochtige grond, zure en goed doorlatende grond. Witte spirea-struiken zijn bladverliezende heesters die doorgaans een hoogte en spreiding hebben van 3 tot 4 voet.

Ze hebben gebogen takken met witte bloemen in het late voorjaar tot de vroege zomer. De bloemen worden gevolgd door fruit dat aantrekkelijk is voor vogels. De rechtopstaande, ronde struiken groeien tussen de 3 en 9 voet hoog, afhankelijk van de variëteit. Als je in containers kweekt, overweeg dan variëteiten zoals spirea thunbergia, birchleaf spirea en witte moerasspirea.

Hun bodemvereisten variëren van middelmatige vochtige grond tot goed doorlatende grond en doen het goed in de volle zon. De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende plant met opvallende witte bloemen die bloeien van laat tot het vroege voorjaar. De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 voet tot 6 voet breed en bestaan uit maximaal 2o strak groeiende bloembladen in een pioenbloemachtige vorm. Hun prachtige bloemen vullen het weelderige gebladerte aan.

Soorten van de witbloeiende struiken groeien in verschillende groottes opzichtige bloemen, waarvan sommige zo klein zijn als 1,5 voet. De struiken met hun witte bloemen groeien goed in containers en heesterranden creëren prachtige geurende bloemen. Winterhardheidszones en -maten zijn afhankelijk van variëteit, aangezien sommige geschikt zijn voor de meeste klimaten van zones 3 tot 9 en van maten variërend van 2 tot 3 voet tot 15 voet. Azalea's zijn uitstekend in bosomgevingen.

Deze plant is een bladverliezende struik die doorgaans 6 tot 10 voet hoog en zo breed wordt. Het heeft een rechtopstaande groeiwijze met gebogen takken. Witbloeiende struiken met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Plant in halfzon tot halfschaduw en grond die vochtig, goed doorlatend is en wat organisch materiaal bevat.

Deze plant is een grote tropische struik die doorgaans 6 tot 10 voet lang en 4 tot 16 voet breed wordt. Witte bloemen met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Om die sneeuwballook te bevorderen, moet u de plant in het vroege voorjaar ernstig snoeien, dan nog een in de vroege zomer. Zorg er bij het snoeien voor dat je handschoenen draagt, want je kunt allergisch zijn voor het melkachtige sap.

Hij groeit in zones 10 tot 13 en geeft de voorkeur aan volle zon boven halfschaduw. Bodembehoeften omvatten gemiddeld vocht tot goed doorlatende grond. Wat het speciaal maakt ondanks dat het een struik is, is dat het als bodembedekker kan functioneren omdat hij zo kort blijft en breder is dan lang, ongeveer 2 voet lang met een spreiding van 5 voet. Het is een late voorjaarsbloeier met kleine maar geurige klokvormige bloemen.

Het gebladerte op de dwergvariëteit wordt in de herfst een aantrekkelijke bordeauxrode. Het moet regelmatig worden gesnoeid omdat hun takken vrij van korte duur zijn. Bodembehoeften omvatten medium vochtige grond en een goede tolerantie voor kleigrond. Groeit in hardheidszones 5 tot 8 en gedijt in de volle zon tot halfschaduw.

Pieris Japonica, ook wel bekend als de Japanse Andromeda, is een andere groenblijvende, lentebloeiende struik met witte bloemen en een prachtige geur. Het is gemakkelijk te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het resistent is tegen herten. We hebben een lijst verzameld van 10 verbluffend mooie struiken die prachtige witte bloemen presenteren. De witte bloeiende struiken hieronder bieden bloemen van verschillende groottes en hun prachtige bloemen zijn op veel manieren aanwezig.

Van volle, bossige bloemen van de Annabelle Hydrangea tot de bloesems in steelstijl op de witte lila, er zijn witte bloeiende struiken die passen bij de voorkeur van elke tuinman. Met bloemen die op lila lijken en een vroege voorjaarsbloei hebben, dankt deze struik zijn naam vanwege zijn unieke geur waar tuinders dol op zijn. Hoewel de meeste bloemen puur wit zullen zijn, is er vaak een lichtroze tint aan de bloemen. Viburnum groeit het beste in zones 4-7 en veel tuinders kiezen ervoor om het in de buurt van ramen of openslaande deuren te planten om te genieten van de unieke, kruidige geur die deze struik produceert.

Deze mooie struik is tropisch van aard en bloeit met letterlijk duizenden kleine, delicate witte bloemen die verschillende kleine bloemblaadjes bevatten. Het doet zijn naam echt eer aan en ziet eruit als een fladderende sneeuwstorm in de winter. Het is nauw verwant aan de kerstster en heeft de bijnaam „kleine kerstbloem”. De bloemen hebben een zoete geur en de bloemen gedijen het beste als de struik in het vroege voorjaar zwaar wordt gesnoeid.

Deze struik is het meest geschikt om te groeien in zones 10-13 en doet het het beste in de volle zon of minimale schaduw met zeer goed doorlatende grond. De zoete schijnsinaasappel wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de mooie vorm van de bloemen. Ze lijken op rozen, maar zijn meer afgerond van vorm. Het staat bekend om zijn aroma dat een vleugje citrus in zijn geur heeft.

Hoewel het een struik is, groeit hij vrij groot en bereikt hij ook 10-12 voet hoog. Het groeit het beste in zones 4-8 en geeft de voorkeur aan volle zon en vochtige grond die een of andere vorm van compost of mulch bevat om een stevige groei te stimuleren. Witte azalea's zijn echt een showstopper in de tuin en bloeien in het vroege voorjaar in een enorme uitstorting van prachtige bloemen. Het wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de enorme uitstorting van bloemen die de tuin verlichten.

Zoals de meeste azalea's groeit hij het beste in zones 6-9 en bloeit het beste in de volle zon. Deze struik wordt vaak gekozen om als bodembedekker te worden gebruikt vanwege het feit dat hij erg kort in hoogte is en meestal minder dan twee voet lang blijft. De bloemen van deze struik zijn vrij klein en hangen af van stengels in een klokachtige vorm. Hij bloeit in het late voorjaar en kan het goed doen in zones 1-8, waarbij hij de voorkeur geeft aan volle zon tot halfschaduw en vochtige, goed doorlatende bodemgesteldheid.

Deze spectaculaire witbloeiende, donkerbladige struik is ideaal om te planten als levende zeefplant, struikborder en in massale aanplant. Azalea's of rododendrons zijn halfschaduw liefhebbende, grote struiken, die prachtige kleurrijke en witte halfdubbele bloemen hebben. Hummingbird summersweet heeft lange witte flessenborstel bloemspikes die de informele, winterharde struik bedekken. Seringen bloeien in de kleuren wit, roze en paars, afhankelijk van de variëteit, met zowel enkele als dubbele bloemen beschikbaar.

Hoewel sommige van de meer populaire soorten spirea nu roze bloesems hebben, is de traditionele favoriet met witte bloemen de Vanhoutte (of bruidskrans) spirea (Spiraea × vanhouttei). De mooie bolvormige lentebloemen hebben meestal een wit-roze kleur en zijn 1 tot 3 (2,5 — 7,5 cm) groot. Purple ninebark is een prachtige decoratieve landschapsstruik met donkerpaarse bladeren en koepelvormige trossen wit-roze bloemen en geel centrum. Mountain Laurel is een inheemse Noord-Amerikaanse struik met prachtige witte of roze bloemen in het late voorjaar of de vroege zomer.

Je kunt ervoor kiezen om viburnum met dubbele vijl te kweken als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden. De decoratieve Japanse aralia-struik wordt geïdentificeerd door zijn grote palmachtige glanzende groene bladeren die groeien op lange gebogen stengels en crèmewitte herfstbloemen. In het zuiden hebben mensen de neiging om Magnolia's te beschouwen als de zeer grote struiken (of bomen) met leerachtige, groenblijvende bladeren en enorme witte bloemen die bloeien in de zomer. Ook bekend als de witte kerststruik en sneeuw van de Kilimanjaro, produceert deze mooie struik delicate, witte bloemen met een zoete geur.

Van de lente tot de zomer kunt u genieten van ronde trossen kleine, witte bloemen met 4 bloembladen omgeven door langwerpige glanzende bladeren. Als je op zoek bent naar witbloeiende struiken die zullen werken als een losse, casual haag, bekijk dan Buttonbush. .