Wat is de naam van een struik met witte bloemen?

Azalea's kunnen bloeien in het vroege voorjaar of het late voorjaar, afhankelijk van de variëteit. Een van de meest populaire bosbouwstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze natuur.

Wat is de naam van een struik met witte bloemen?

Azalea's kunnen bloeien in het vroege voorjaar of het late voorjaar, afhankelijk van de variëteit. Een van de meest populaire bosbouwstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze natuur. Omdat het ook luchtvervuiling en zoute lucht krachtig bestrijdt, waardoor het een ideale plant is voor mensen die op locaties aan het strand wonen. Deutzia is een minder bekende neef van de hortensia en heeft in het voorjaar prachtige witte (of roze) bloemen.

Net als hortensia's worden de bloemen in trossen weergegeven en bloeit hij op oud hout. Dus als je het gaat snoeien, zorg er dan voor dat je het meteen doet nadat hij klaar is met bloeien. Anders zou je de knoppen van volgend jaar kunnen afsnijden. De volgende op mijn lijst met witbloeiende struiken is Gardenia.

Ik hou van de geur van Gardenia's, daarom laat ik er 2 in mijn tuin groeien - één bij de voordeur en één direct naast het achterterras. Lees HIER meer over het kweken van Gardenia's. Spiraea is een veelzijdige struik die verkrijgbaar is in vele vormen, maten en bloemkleuren, waaronder wit. Met zijn lange gebogen takken die bedekt zijn met bloemen, is 'Bridal Wreath' Spiraea nog steeds een van mijn favorieten.

Lees HIER meer over het kweken van rozen. Hortensia's hebben enorme bloemen die vele weken meegaan en niet veel onderhoud vergen, dus het is gemakkelijk in te zien waarom ze ieders favoriet zijn. Het heeft ook een aantal soorten die het goed doen in de zon en sommige die beter in de schaduw staan, dus je zult waarschijnlijk een hortensia vinden die in je tuin werkt. Lees HIER meer over het kweken van hortensia's.

Japanse Andromeda is een bloeiende struik die tot 5 voet hoog kan worden, met witte bloemen. Het is zeer geurig en ziet er geweldig uit in combinatie met andere planten. De plant kan ook worden gevormd tot een haag of kan als een enkel exemplaar worden gekweekt. Deze groenblijvende bloeiende struik, ook bekend als Japanse Pieris, groeit tussen de 9 en 12 voet lang en tot 8 voet breed.

Om te genieten van de aantrekkelijke witbloeiende struiken, kweekt u Japanse Andromeda in de volle zon tot halfschaduw. Met de juiste zorg maakt deze struik inderdaad deel uit van je prachtige bloementuin. Ook bekend als Althea, dit is een grote struik of kleine boom die doorgaans 8 tot 12 voet lang wordt, maar goed snoeit. Hij bloeit van midden zomer tot vorst, met trossen trompetvormige witte bloemen.

De mock orange (Philadelphus coronarius) is een gemakkelijk te kweken struik die perfect is voor beginnende tuinders. Deze struik groeit in zones 4 tot en met 8 en bloeit zwaar in de vroege tot midzomer met trossen zoet geurende witte bloemen. Het doet het beste in de volle zon, maar kan lichte schaduw verdragen. Gladde nepsinaasappel kan snel overwoekerd raken, dus een verjonging, snoeien en hard snoeien waarbij de struik laag op de grond wordt gesneden, is om de paar jaar een goed idee.

Bodembehoeften omvatten goed doorlatende en leemachtige grond, terwijl deze gedijt in de volle zon tot halfschaduw. De witbloeiende lila struiken groeien tussen de 8 en 15 voet lang en tot 12 voet breed. Grote lila struiken zijn ideaal voor privacyschermen in de zomer of heggen. Als je een kleine tuin of containertuin hebt, kies dan voor prachtige witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila.

Jaarlijkse voeding met een zuurversterkte meststof zal de bloei helpen verbeteren als uw grond de zuurgraad mist die de voorkeur heeft van de Koreaanse specerij viburnum. Het mulchen van de basis van de struik met dennennaalden kan ook de zuurgraad van de bodem verbeteren. USDA groeizones 4 tot 7 en geeft de voorkeur aan gemiddelde, vochtige grond, zure en goed doorlatende grond. Witte spirea-struiken zijn bladverliezende heesters die doorgaans een hoogte en spreiding hebben van 3 tot 4 voet.

Ze hebben gebogen takken met witte bloemen in het late voorjaar tot de vroege zomer. De bloemen worden gevolgd door fruit dat aantrekkelijk is voor vogels. De rechtopstaande, ronde struiken groeien tussen de 3 en 9 voet hoog, afhankelijk van de variëteit. Als je in containers kweekt, overweeg dan variëteiten zoals spirea thunbergia, birchleaf spirea en witte moerasspirea.

Hun bodemvereisten variëren van middelmatige vochtige grond tot goed doorlatende grond en doen het goed in de volle zon. De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende plant met opvallende witte bloemen die bloeien van laat tot het vroege voorjaar. De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 voet tot 6 voet breed en bestaan uit maximaal 2o strak groeiende bloembladen in een pioenbloemachtige vorm. Hun prachtige bloemen vullen het weelderige gebladerte aan.

Soorten van de witbloeiende struiken groeien in verschillende groottes opzichtige bloemen, waarvan sommige zo klein zijn als 1,5 voet. De struiken met hun witte bloemen groeien goed in containers en heesterranden creëren prachtige geurende bloemen. Winterhardheidszones en -maten zijn afhankelijk van variëteit, aangezien sommige geschikt zijn voor de meeste klimaten van zones 3 tot 9 en van maten variërend van 2 tot 3 voet tot 15 voet. Azalea's zijn uitstekend in bosomgevingen.

Deze plant is een bladverliezende struik die doorgaans 6 tot 10 voet hoog en zo breed wordt. Het heeft een rechtopstaande groeiwijze met gebogen takken. Witbloeiende struiken met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Plant in halfzon tot halfschaduw en grond die vochtig, goed doorlatend is en wat organisch materiaal bevat.

Deze plant is een grote tropische struik die doorgaans 6 tot 10 voet lang en 4 tot 16 voet breed wordt. Witte bloemen met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Om die sneeuwballook te bevorderen, moet u de plant in het vroege voorjaar ernstig snoeien, dan nog een in de vroege zomer. Zorg er bij het snoeien voor dat je handschoenen draagt, want je kunt allergisch zijn voor het melkachtige sap.

Hij groeit in zones 10 tot 13 en geeft de voorkeur aan volle zon boven halfschaduw. Bodembehoeften omvatten gemiddeld vocht tot goed doorlatende grond. Wat het speciaal maakt ondanks dat het een struik is, is dat het als bodembedekker kan functioneren omdat hij zo kort blijft en breder is dan lang, ongeveer 2 voet lang met een spreiding van 5 voet. Het is een late voorjaarsbloeier met kleine maar geurige klokvormige bloemen.

Het gebladerte op de dwergvariëteit wordt in de herfst een aantrekkelijke bordeauxrode. Het moet regelmatig worden gesnoeid omdat hun takken vrij van korte duur zijn. Bodembehoeften omvatten medium vochtige grond en een goede tolerantie voor kleigrond. Groeit in hardheidszones 5 tot 8 en gedijt in de volle zon tot halfschaduw.

Pieris Japonica, ook wel bekend als de Japanse Andromeda, is een andere groenblijvende, lentebloeiende struik met witte bloemen en een prachtige geur. Het is gemakkelijk te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het resistent is tegen herten. We hebben een lijst verzameld van 10 verbluffend mooie struiken die prachtige witte bloemen presenteren. De witte bloeiende struiken hieronder bieden bloemen van verschillende groottes en hun prachtige bloemen zijn op veel manieren aanwezig.

Van volle, bossige bloemen van de Annabelle Hydrangea tot de bloesems in steelstijl op de witte lila, er zijn witte bloeiende struiken die passen bij de voorkeur van elke tuinman. Met bloemen die op lila lijken en een vroege voorjaarsbloei hebben, dankt deze struik zijn naam vanwege zijn unieke geur waar tuinders dol op zijn. Hoewel de meeste bloemen puur wit zullen zijn, is er vaak een lichtroze tint aan de bloemen. Viburnum groeit het beste in zones 4-7 en veel tuinders kiezen ervoor om het in de buurt van ramen of openslaande deuren te planten om te genieten van de unieke, kruidige geur die deze struik produceert.

Deze mooie struik is tropisch van aard en bloeit met letterlijk duizenden kleine, delicate witte bloemen die verschillende kleine bloemblaadjes bevatten. Het doet zijn naam echt eer aan en ziet eruit als een fladderende sneeuwstorm in de winter. Het is nauw verwant aan de kerstster en heeft de bijnaam „kleine kerstbloem”. De bloemen hebben een zoete geur en de bloemen gedijen het beste als de struik in het vroege voorjaar zwaar wordt gesnoeid.

Deze struik is het meest geschikt om te groeien in zones 10-13 en doet het het beste in de volle zon of minimale schaduw met zeer goed doorlatende grond. De zoete schijnsinaasappel wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de mooie vorm van de bloemen. Ze lijken op rozen, maar zijn meer afgerond van vorm. Het staat bekend om zijn aroma dat een vleugje citrus in zijn geur heeft.

Hoewel het een struik is, groeit hij vrij groot en bereikt hij ook 10-12 voet hoog. Het groeit het beste in zones 4-8 en geeft de voorkeur aan volle zon en vochtige grond die een of andere vorm van compost of mulch bevat om een stevige groei te stimuleren. Witte azalea's zijn echt een showstopper in de tuin en bloeien in het vroege voorjaar in een enorme uitstorting van prachtige bloemen. Het wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de enorme uitstorting van bloemen die de tuin verlichten.

Zoals de meeste azalea's groeit hij het beste in zones 6-9 en bloeit het beste in de volle zon. Deze struik wordt vaak gekozen om als bodembedekker te worden gebruikt vanwege het feit dat hij erg kort in hoogte is en meestal minder dan twee voet lang blijft. De bloemen van deze struik zijn vrij klein en hangen af van stengels in een klokachtige vorm. Hij bloeit in het late voorjaar en kan het goed doen in zones 1-8, waarbij hij de voorkeur geeft aan volle zon tot halfschaduw en vochtige, goed doorlatende bodemgesteldheid.

De Spirea is een naaste verwant aan de rozenfamilie en de bloemen bestaan uit bushels van kleine, delicate witte bloemen met vijf bloembladen en een geel middenoog. De prachtige connotaties met de kleur wit kunnen een van de redenen zijn waarom tuinders graag witte bloeiende struiken in hun tuinen nestelen. Als bijkomend voordeel helpen witbloeiende struiken om elke andere bloemkleur op een ongelooflijke manier te laten „knallen”. Een andere prachtige witbloeiende cultivar van daphne odora is 'Aureomarginata Alba' met glanzend donkergroen blad met witte randen.

Veel van de witbloeiende struiken op deze lijst bevatten levendig gekleurde bessen en prachtig herfstgebladerte. In dat geval zijn de prachtige zuiver witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila ideaal om te planten. Dus ik moest wat witbloeiende struiken en vaste planten gaan zoeken die ik misschien zou willen gebruiken in mijn nieuwe tuingedeelte. Veel hortensiasoorten zijn ideale specimenplanten, voor huisstruiken, struikranden of bloeiende levende hekken.

Clethra alnifolia 'Hummingbird' is een compacte witbloeiende struik die geschikt is voor zowel zonnige als schaduwrijke locaties. De grote witte variëteiten zijn Northern hi lights, Pleasant White, Delaware Valley White, Cascade White en Bloom a Thon White. Deze compacte inheemse witbloeiende struik, die 2 tot 3 voet lang en breed wordt, trekt een breed scala aan bestuivers aan, waaronder vlinders en inheemse bijen. Witte bougainvillea zijn voorzien van elegante, sepal-achtige schutbladen, omringd door drie wasachtige bloemen, lentebladeren met doornige wijnstokken en struiken.

Seringen bloeien in de kleuren wit, roze en paars, afhankelijk van de variëteit, met zowel enkele als dubbele bloemen beschikbaar. Kornoeljes zijn eigenlijk meer een kleine boom dan een struik, maar ze hebben zulke mooie witte bloemen dat ik ze niet van mijn lijst kon laten. .