Wat is de struik met witte bloemen?

Deze inheemse struik heeft het allemaal witte lentebloemen, glanzende groene bladeren, gedurfd rood herfstgebladerte en winterfruit. Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur.

Wat is de struik met witte bloemen?

Deze inheemse struik heeft het allemaal witte lentebloemen, glanzende groene bladeren, gedurfd rood herfstgebladerte en winterfruit. Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden. De struik is genoemd naar zijn geur, die een combinatie van zoetheid en scherpte bevat.

Als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden, kweek dan dubbelvijl viburnum (Viburnum plicatum var). Het dubbelvijltype heeft puur witte bloemen, maar mist de geur van Koreaanse kruiden. Deze bladverliezende struik, ook bekend als gladde hortensia, vormt in de vroege zomer een ronde tros bloemen. Annabelle hortensia bloeit tot twee maanden; de knop opent naar limoengroen, wordt wit als hij volwassen is en wordt in de nazomer bleekgroen.

Heesters van het geslacht Spirea, bloemen in de vroege zomer. Ze groeien tot 5-8 voet hoog en bereiken 7-10 voet spreiding, bloeiend van april tot mei. Hoewel Dwarf deutzia een struik is, kun je hem als bodembedekker kweken. Het heeft een korte lengte, wat de plant beperkt tot 2-3 voet lang, met 5-6 voet gespreid.

Deze struik produceert in het late voorjaar kleine, klokvormige aromatische bloemen. Ook bekend als rosebay, oleander is een sierstruik die tot 15-19 voet lang wordt en een giftige, kleverige latex afgeeft, als de stengels gekneusd zijn. Het heeft bloemen in een witte, rode of roze tint in het late voorjaar tot de zomer. Endemisch in tropisch Azië, deze breedbladige groenblijvende struik produceert witte geurige, opzichtige bloemen van juni tot augustus.

Het kan tot 4-5 voet hoog worden met dezelfde spreiding. Zeer gemakkelijk te kweken en bloeien het grootste deel van het jaar, de plumeria is een must-have struik, dankzij zijn prachtige bloesems met een bedwelmende geur. Het kan worden gesnoeid om in de gewenste vorm te blijven. Plumeria kan een hoogte bereiken van 3-13 voet.

Heb scrubs met 10 bloemblaadje witte pinwheel niet-geurende bloemen hier in Florida. Kun je me helpen als ik deze plant doe?. Deutzia is een minder bekende neef van de hortensia en heeft in het voorjaar prachtige witte (of roze) bloemen. Net als hortensia's worden de bloemen in trossen weergegeven en bloeit hij op oud hout.

Dus als je het gaat snoeien, zorg er dan voor dat je het meteen doet nadat hij klaar is met bloeien. Anders zou je de knoppen van volgend jaar kunnen afsnijden. De volgende op mijn lijst met witbloeiende struiken is Gardenia. Ik hou van de geur van Gardenia's, daarom laat ik er 2 in mijn tuin groeien - één bij de voordeur en één direct naast het achterterras.

Lees HIER meer over het kweken van Gardenia's. Spiraea is een veelzijdige struik die verkrijgbaar is in vele vormen, maten en bloemkleuren, waaronder wit. . Hortensia's hebben enorme bloemen die vele weken meegaan en niet veel onderhoud vergen, dus het is gemakkelijk in te zien waarom ze ieders favoriet zijn.

Het heeft ook een aantal soorten die het goed doen in de zon en sommige die beter in de schaduw staan, dus je zult waarschijnlijk een hortensia vinden die in je tuin werkt. Lees HIER meer over het kweken van hortensia's. Magnolia's zijn witbloeiende struiken die zich goed aanpassen aan allerlei omstandigheden. Geef ze gewoon consequent water, waardoor de grond gedraineerd en aan de zure kant blijft.

Als u opvallende witte bloemen wilt toevoegen om de aantrekkingskracht van uw huis te vergroten, hoeft u niet verder te zoeken dan onze White Flowering Heesters. Of je nu de klassieke Rhododendron plant of de aromatische Tea Olive, je hebt moeiteloos verbeterde randen, bloembedden en meer. Japanse Andromeda is een bloeiende struik die tot 5 voet hoog kan worden, met witte bloemen. Het is zeer geurig en ziet er geweldig uit in combinatie met andere planten.

De plant kan ook worden gevormd tot een haag of kan als een enkel exemplaar worden gekweekt. Deze groenblijvende bloeiende struik, ook bekend als Japanse Pieris, groeit tussen de 9 en 12 voet lang en tot 8 voet breed. Om te genieten van de aantrekkelijke witbloeiende struiken, kweekt u Japanse Andromeda in de volle zon tot halfschaduw. Met de juiste zorg maakt deze struik inderdaad deel uit van je prachtige bloementuin.

Ook bekend als Althea, dit is een grote struik of kleine boom die doorgaans 8 tot 12 voet lang wordt, maar goed snoeit. Hij bloeit van midden zomer tot vorst, met trossen trompetvormige witte bloemen. De mock orange (Philadelphus coronarius) is een gemakkelijk te kweken struik die perfect is voor beginnende tuinders. Deze struik groeit in zones 4 tot en met 8 en bloeit zwaar in de vroege tot midzomer met trossen zoet geurende witte bloemen.

Het doet het beste in de volle zon, maar kan lichte schaduw verdragen. Gladde nepsinaasappel kan snel overwoekerd raken, dus een verjonging, snoeien en hard snoeien waarbij de struik laag op de grond wordt gesneden, is om de paar jaar een goed idee. Bodembehoeften omvatten goed doorlatende en leemachtige grond, terwijl deze gedijt in de volle zon tot halfschaduw. De witbloeiende lila struiken groeien tussen de 8 en 15 voet lang en tot 12 voet breed.

Grote lila struiken zijn ideaal voor privacyschermen in de zomer of heggen. Als je een kleine tuin of containertuin hebt, kies dan voor prachtige witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila. Jaarlijkse voeding met een zuurversterkte meststof zal de bloei helpen verbeteren als uw grond de zuurgraad mist die de voorkeur heeft van de Koreaanse specerij viburnum. Het mulchen van de basis van de struik met dennennaalden kan ook de zuurgraad van de bodem verbeteren.

USDA groeizones 4 tot 7 en geeft de voorkeur aan gemiddelde, vochtige grond, zure en goed doorlatende grond. Witte spirea-struiken zijn bladverliezende heesters die doorgaans een hoogte en spreiding hebben van 3 tot 4 voet. Ze hebben gebogen takken met witte bloemen in het late voorjaar tot de vroege zomer. De bloemen worden gevolgd door fruit dat aantrekkelijk is voor vogels.

De rechtopstaande, ronde struiken groeien tussen de 3 en 9 voet hoog, afhankelijk van de variëteit. Als je in containers kweekt, overweeg dan variëteiten zoals spirea thunbergia, birchleaf spirea en witte moerasspirea. Hun bodemvereisten variëren van middelmatige vochtige grond tot goed doorlatende grond en doen het goed in de volle zon. De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende plant met opvallende witte bloemen die bloeien van laat tot het vroege voorjaar.

De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 voet tot 6 voet breed en bestaan uit maximaal 2o strak groeiende bloembladen in een pioenbloemachtige vorm. Hun prachtige bloemen vullen het weelderige gebladerte aan. Soorten van de witbloeiende struiken groeien in verschillende groottes opzichtige bloemen, waarvan sommige zo klein zijn als 1,5 voet. De struiken met hun witte bloemen groeien goed in containers en heesterranden creëren prachtige geurende bloemen.

Winterhardheidszones en -maten zijn afhankelijk van variëteit, aangezien sommige geschikt zijn voor de meeste klimaten van zones 3 tot 9 en van maten variërend van 2 tot 3 voet tot 15 voet. Azalea's zijn uitstekend in bosomgevingen. Deze plant is een bladverliezende struik die doorgaans 6 tot 10 voet hoog en zo breed wordt. Het heeft een rechtopstaande groeiwijze met gebogen takken.

Witbloeiende struiken met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Plant in halfzon tot halfschaduw en grond die vochtig, goed doorlatend is en wat organisch materiaal bevat. Deze plant is een grote tropische struik die doorgaans 6 tot 10 voet lang en 4 tot 16 voet breed wordt. Witte bloemen met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst.

Om die sneeuwballook te bevorderen, moet u de plant in het vroege voorjaar ernstig snoeien, dan nog een in de vroege zomer. Zorg er bij het snoeien voor dat je handschoenen draagt, want je kunt allergisch zijn voor het melkachtige sap. Hij groeit in zones 10 tot 13 en geeft de voorkeur aan volle zon boven halfschaduw. Bodembehoeften omvatten gemiddeld vocht tot goed doorlatende grond.

Wat het speciaal maakt ondanks dat het een struik is, is dat het als bodembedekker kan functioneren omdat hij zo kort blijft en breder is dan lang, ongeveer 2 voet lang met een spreiding van 5 voet. Het is een late voorjaarsbloeier met kleine maar geurige klokvormige bloemen. Het gebladerte op de dwergvariëteit wordt in de herfst een aantrekkelijke bordeauxrode. Het moet regelmatig worden gesnoeid omdat hun takken vrij van korte duur zijn.

Bodembehoeften omvatten medium vochtige grond en een goede tolerantie voor kleigrond. Groeit in hardheidszones 5 tot 8 en gedijt in de volle zon tot halfschaduw. Pieris Japonica, ook wel bekend als de Japanse Andromeda, is een andere groenblijvende, lentebloeiende struik met witte bloemen en een prachtige geur. Het is gemakkelijk te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het resistent is tegen herten.

Als je op zoek bent naar witbloeiende struiken die zullen werken als een losse, casual haag, bekijk dan Buttonbush. Witte hortensia-struiken worden geïdentificeerd door hun grote, hartvormige bladeren, opzichtige pastelkleurige bloemen en bossige groei. Nadat ik door mijn tuinfoto's had gekeken, realiseerde ik me dat ik eigenlijk meer witbloeiende struiken heb dan ik dacht dat ik deed. Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur.

Het dichte bladerige blad en de witte bloemen zijn ideaal voor het creëren van een privacyhaag, meerjarige struikborder of funderingsbeplanting. Summersweet Clethra is een inheemse struik in het oosten van de Verenigde Staten die witte stekelige geurige bloemen produceert in de zomer of vroege herfst. In het zuiden hebben mensen de neiging om Magnolia's te beschouwen als de zeer grote struiken (of bomen) met leerachtige, groenblijvende bladeren en enorme witte bloemen die bloeien in de zomer. Ook bekend als de witte kerststruik en sneeuw van de Kilimanjaro, produceert deze mooie struik delicate, witte bloemen met een zoete geur.

De grote witte variëteiten zijn Northern hi lights, Pleasant White, Delaware Valley White, Cascade White en Bloom a Thon White. Enkele uitstekende witbloeiende spirea-variëteiten zijn Garland spirea, bruidskrans spirea en Koreaanse spirea. De struiken met hun witte bloemen groeien goed in containers en struikborders en creëren een prachtige geurige bloeiende haag. Enkele uitstekende witbloeiende spirea-variëteiten zijn slingerspirea, bruidskrans spirea en Koreaanse spirea.

.