Welke groenblijvende struik heeft witte bloemen?

Koreaanse specerijviburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden.

Welke groenblijvende struik heeft witte bloemen?

Koreaanse specerijviburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden. De struik is genoemd naar zijn geur, die een combinatie van zoetheid en scherpte bevat. Als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden, kweek dan dubbelvijl viburnum (Viburnum plicatum var.

Het dubbelvijltype heeft puur witte bloemen maar mist de geur van Koreaanse kruiden. Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur. Een van de meest populaire landschapsstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze karakter. Omdat het ook luchtvervuiling en zoute lucht krachtig bestrijdt, waardoor het een ideale plant is voor mensen die op locaties aan het strand wonen.

De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende struik met opzichtige witte bloemen die bloeien van de late winter tot het vroege voorjaar. De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 tot 6 (7,5 — 15 cm) breed en bestaan uit maximaal 20 strak groeiende bloemblaadjes in een pioenbloemachtige vorm. De prachtige bloemen vullen het weelderige, glanzende groene blad aan. Een van de vroegste witbloeiende struiken die in het voorjaar begint te bloeien, is Azalea, een prachtige breedbladige groenblijvende plant.

Probeer Yuki Snowflake Deutzia voor een oogverblindende verkleinwoord selectie. Deze hortensia's zijn gemakkelijk te onderhouden en werken goed in vrijwel elke tuin. Creëer een romantisch gevoel in je landschap door Annabelle-hortensia's aan je tuinen toe te voegen. Vol weelderige, lansvormige glanzende groene bladeren knallen de witte oleanderbloemen van levendigheid.

De enkele witte bloemen hebben een zoete en subtiele geur. Afhankelijk van de hortensia-variëteit kunnen de witte hortensiabloemen opzichtige bolvormige, bolvormige, conische of platte trossen kleine bloemen zijn. Een andere witbloeiende optie is Snows of Kilimanjaro, een tropische struik met een ronde vorm, die 6 tot 10 voet groeit met een spreiding van 4 tot 6 voet. Spirea-struiken zijn winterharde, bladverliezende struiken die massa's witte trossen produceren die bestaan uit kleine bloemen.

Het heeft witte bloemen die in het voorjaar verschijnen, en schors die schilt als een berkenboom, wat de rest van het jaar interessant zal zijn voor je tuin. Wintergroen gebladerte biedt overwinterende insecten en zoogdieren ook een veilige ruimte om de wintermaanden door te brengen. Er zijn bijna 100 soorten Spiraea in elke tint paars, roze, rood, oranje, geel en wit. Deze onderhoudsvriendelijke bladverliezende struik heeft weelderige donkergroene lancetvormige bladeren die in de herfst oranje en rood worden.

Kijk dan toe hoe zowel vlinders als bijen massaal naar de witte bloemtrossen komen en vogels de rijpe vruchten verslinden. Veel witte struiken zoals hortensia's, witte lila, rododendrons en kornoeljestruiken groeien goed in de volle zon in USDA-zones 5 tot 9.Deze snelgroeiende decoratieve landschapsplant heeft aantrekkelijke clusters van platte, stervormige witte bloemen. Een struik die later in het jaar bloeit, zal deze echter een betrouwbare voedselbron bieden wanneer deze iets schaarser is, waardoor ze kunnen overwinteren. Enkele uitstekende witbloeiende spirea-variëteiten zijn Garland spirea, bruidskrans spirea en Koreaanse spirea.

Maar als je eenmaal beseft hoe subtiel ze kunnen zijn, begin je je te realiseren dat je wat witbloeiende struiken nodig hebt rond de buitenkant van je tuinruimte, of langs het pad van de loopbrug naar je huis. Ik probeer erachter te komen welke struik dit is die aan het einde van de winter bloeit met kleine witte bloemen - nog geen bladeren - maar dan is het gewoon een grote lelijke struik voor de rest van het jaar. In het Zuiden hebben mensen de neiging om Magnolia's te zien als de zeer grote struiken (of bomen) met leerachtige, groenblijvende bladeren en enorme witte bloemen die in de zomer bloeien. De witbloeiende Virginia sweetspire is een kleine struik die gedijt in de volle zon maar halfschaduw kan verdragen.