Wat zijn de kleine witte bloemen die in het gras groeien?

Witte klaver (Trifolium repens), een lid van de peulvruchtenfamilie, is een overblijvend onkruid dat veel voorkomt in de VS, S. Het is nauw verwant aan de landbouwgewassen, alfalfa en zoete klaver.

Wat zijn de kleine witte bloemen die in het gras groeien?

Witte klaver (Trifolium repens), een lid van de peulvruchtenfamilie, is een overblijvend onkruid dat veel voorkomt in de VS, S. Het is nauw verwant aan de landbouwgewassen, alfalfa en zoete klaver. Omdat het zijn eigen stikstof produceert, zal klaver gedijen in gazons die ondervoed zijn. Witte klaver is een meerjarig onkruid dat laag op de grond groeit.

Hoewel het op veel verschillende plaatsen kan groeien, wordt het meestal aangetroffen in gazons, vooral schaarse gazons waar de concurrentie van gras zwak is. De kleine witte bloemen die je vaak in je tuin ziet groeien, zijn witte klavertjes. Hoewel het leuk kan zijn om op het gelukkige klavertje vier te jagen, kunnen de bloemen die met klaverplanten komen bijen aantrekken. Klaver kan ook uw gewone gras beschadigen en uw gazon overnemen.

Als je klaver wilt houden vanwege zijn felgroene kleur, zorg er dan voor dat je hem bijgesneden en onderhouden houdt, zodat de witte bloemen niet kunnen bloeien. Een van de meest voorkomende redenen voor de aanwezigheid van kleine witte bloemen op uw gazon is witte klaver. Deze meerjarige wiet komt elk jaar terug als je geen maatregelen neemt om hem te verwijderen. En als je het niet vasthoudt, kan dit onkruid je gras verstikken.

Witte klaver groeit meestal in gebieden met een laag stikstofgehalte met weinig concurrentie van andere planten. Een van de beste preventiemethoden is dus om uw gazon goed bemest te houden. Dit voorkomt ook de verspreiding van deze wiet. Een andere effectieve methode om witte klaver uit uw tuin te verwijderen, is het met de hand plukken.

Als u een paar madeliefjes op uw gazon heeft, kan het met de hand plukken een geschikte oplossing zijn. U kunt een madeliefjesrubber gebruiken voor effectieve resultaten. Als de besmetting echter aanzienlijk is, raden we u aan een herbicideoplossing toe te passen. Om de schade aan andere planten te beperken, overweeg dan om een spotbehandeling aan te schaffen.

Dus, om verspreiding te voorkomen, moet u niet te veel water op uw gras gieten. Vanwege het ondiepe wortelstelsel van vogelkruid kun je dit onkruid verwijderen door met de hand te trekken. Ten slotte is harige bitterkers een jaarlijkse wiet die in het vroege voorjaar tevoorschijn komt en gedijt in koele en regenachtige omgevingen. Vanwege de agressieve verspreiding is deze wiet een uitdaging om uit te roeien.

Er zijn veel meerjarige en eenjarige onkruiden met witte bloemen. Enkele van de meest voorkomende onkruid met witte bloemen zijn gazonmadeliefje, vogelkruid, paardenbloem, wild violet, wilde wortel en witte klaver. Tot voor kort schaam ik me om toe te geven dat ik niet eens wist dat deze kleine witte bloemen eigenlijk een naam hadden. Als je kleine witte bloemen ziet zoals hierboven afgebeeld, worden ze White Clovers genoemd.

Meestal worden klavertjes geassocieerd met geluk, maar deze worden geassocieerd met onkruid in uw gazon. De kleine bloemen waarvan je dacht dat ze een goed teken van de zomer waren, zijn net zo slecht voor je gazon als een paardenbloem. Een van de meest gestelde vragen van huiseigenaren is hoe je klaver in gazons kunt verwijderen. Clover is een meerjarige wiet die in heel Canada productief is.

Klaver blijft groen als je gazon bruin wordt. Sommige huiseigenaren vinden de witte bloemen geproduceerd door klaver lelijk, en de bloemen trekken bijen aan. Klaver kan erg moeilijk uit te roeien zijn en vereist het hele seizoen verschillende behandelingen. Gewone vogelkruid is een laag, dicht groeiend eenjarig onkruid met vertakte stengels met kleine, witte, sterachtige bloemen en vijf diep ingekerfde bloembladen.

Dit winterjaar ontkiemt in de late herfst en begint in het voorjaar met bloeien. Het geeft de voorkeur aan vochtige, vruchtbare en gedeeltelijk schaduwrijke locaties, maar kan zaden ontkiemen in droge grond. Chickweed zal ook verschijnen in gazons met dunne grasmat. Beheers het met pre-emergente herbiciden in de nazomer of vroege herfst om te voorkomen dat zaden ontkiemen of gebruik een controle na het opkomen en pas het toe op actief groeiende onvolwassen onkruid in de herfst.

Als de veer wordt aangebracht, heeft u mogelijk meer dan één toepassing nodig. Houd er rekening mee dat de effectiviteit van herbiciden wordt verminderd naarmate onkruid volwassen wordt. Een enkelbloeiende wiet kan maar liefst 40.000 zaden produceren, waardoor deze wiet moeilijk uit je gras kan worden uitgeroeid. Deze aanhoudende vaste planten zijn uitgerust met een diepe penwortel die felgele bloesems ontspruit die groeien aan het einde van bladloze, holle stengels en een wit melkachtig sap afgeven wanneer ze worden gebroken.

Witte klaver is een meerjarige wiet met stekelige witte bloemen met een groenkleurig centrum met een roodachtige streep die in de vroege zomer tevoorschijn komt. Dit onkruid toont ronde geschulpte bladeren en kleine trechtervormige paarse bloemen die in trossen groeien. Als u hoopt een weelderig, onkruidvrij gazon te laten groeien, wilt u onkruid kunnen identificeren met witte bloemen, vooral veel voorkomend gazononkruid. Als u besluit om herbiciden te gebruiken om witte klaver kwijt te raken, is de beste tijd om dit te doen op een warme, wolkenloze en windstille dag.

Witte klaver groeit op een kruipende manier en zal wortels ontwikkelen waar een stengelknoop de grond raakt. De strak gegroepeerde en laaggelegen witte en roze of lichtlila bloemen lijken op een afstoffen van sneeuw over het gras, vandaar de bijnaam. Als u een gazon heeft met felgroen onkruid met drie blaadjes, ondervindt u waarschijnlijk vaak problemen met kleine witte bloemen die opduiken als u uw gazon niet regelmatig bijgesneden houdt. Het gewone muizenoor is een minder vaak voorkomende wiet die in uw tuin kan verschijnen en kleine witte bloemen kan produceren.

Je kinderen houden misschien van deze kleine witte bloemen, maar er zijn een aantal uitstekende redenen waarom je ze uit je tuin wilt halen. Het kan lastig zijn om witte klaver kwijt te raken zodra deze is vastgesteld, maar het kan worden gedaan als je over de juiste hulpmiddelen en geduld beschikt. Om witte klaver van gazongrassen te verwijderen, kunt u dit gazononkruid met de hand trekken of u kunt een herbicide gebruiken. Wanneer witte klaver niet goed wordt onderhouden, kan het stekelige witte bloemen ontwikkelen met een groenachtig bruin centrum.

.