Groenblijvende heesters met witte bloemen in het voorjaar?

Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur. Het is relatief eenvoudig te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het hertenbestendig is.

Groenblijvende heesters met witte bloemen in het voorjaar?

Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur. Het is relatief eenvoudig te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het hertenbestendig is. Philadelphus spp. Kies een cultivar met bloemknoppen die winterhard zijn in jouw regio.

Veel cultivars zijn kleiner, maar sommige reiken tot 10 voet lang en 5 voet breed. Probeer Illuminati Tower voor torenspitsen van geelgecentreerde witte bloemen. Cephalanthus occidentalis, Zones 3 tot 11 Kijk hoe bijen, vlinders en kolibries samenkomen naar deze geurige, bolvormige witbloeiende struiken. Buttonbush is ook een waardplant voor verschillende soorten rupsen.

De ronde vrucht blijft de hele winter bestaan en levert voedsel voor een verscheidenheid aan vogels. Kweek het in volle tot gedeeltelijke zon en vochtige grond. Hij wordt meer dan 6 voet lang en breed. Trek kolibries, vlinders en bijen aan met de geurige bloemen van summersweet.

Deze witbloeiende struiken zijn tolerant voor zowel schaduw als vochtige grond. Ze vormen kolonies die perfect zijn om te naturaliseren, tenzij je de worteluitlopers verwijdert. Summersweet wordt 4 tot 8 voet lang en 4 tot 6 voet breed. Probeer Sugartina Crystalina voor een compactere cultivar.

De volwassen stengels van deze heerlijke bladverliezende plant pellen terug, of exfoliëren, om rode en lichtbruine binnenschors bloot te leggen. Deze witbloeiende struiken worden tot 6 voet lang en breed, met uitzonderlijk, oranjekleurig lentegebladerte dat in de herfst bordeauxrood wordt. Deze eenvoudig te kweken inheemse plant doet het beste in de volle zon en past zich aan de meeste grondsoorten aan. Laurierkers is een groenblijvende struik met kleine witte, geurige bloemen die groeien in 4-inch (12 cm) lange rechtopstaande trossen (trossen).

De aantrekkelijke bloemen bloeien in het voorjaar en geven een pruimachtige geur af. De grote, glanzende lansvormige bladeren van deze struik groeien dicht op takken. Trossen rode bessen voegen veel visuele winterinteresse toe. Japanse Andromeda is een bloeiende struik die tot 5 voet hoog kan worden, met witte bloemen.

Het is zeer geurig en ziet er geweldig uit in combinatie met andere planten. De plant kan ook worden gevormd tot een haag of kan als een enkel exemplaar worden gekweekt. Deze groenblijvende bloeiende struik, ook bekend als Japanse Pieris, groeit tussen de 9 en 12 voet lang en tot 8 voet breed. Om te genieten van de aantrekkelijke witbloeiende struiken, kweekt u Japanse Andromeda in de volle zon tot halfschaduw.

Met de juiste zorg maakt deze struik inderdaad deel uit van je prachtige bloementuin. Ook bekend als Althea, dit is een grote struik of kleine boom die doorgaans 8 tot 12 voet lang wordt, maar goed snoeit. Hij bloeit van midden zomer tot vorst, met trossen trompetvormige witte bloemen. De mock orange (Philadelphus coronarius) is een gemakkelijk te kweken struik die perfect is voor beginnende tuinders.

Deze struik groeit in zones 4 tot en met 8 en bloeit zwaar in de vroege tot midzomer met trossen zoet geurende witte bloemen. Het doet het beste in de volle zon, maar kan lichte schaduw verdragen. Gladde nepsinaasappel kan snel overwoekerd raken, dus een verjonging, snoeien en hard snoeien waarbij de struik laag op de grond wordt gesneden, is om de paar jaar een goed idee. Bodembehoeften omvatten goed doorlatende en leemachtige grond, terwijl deze gedijt in de volle zon tot halfschaduw.

De witbloeiende lila struiken groeien tussen de 8 en 15 voet lang en tot 12 voet breed. Grote lila struiken zijn ideaal voor privacyschermen in de zomer of heggen. Als je een kleine tuin of containertuin hebt, kies dan voor prachtige witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila. Jaarlijkse voeding met een zuurversterkte meststof zal de bloei helpen verbeteren als uw grond de zuurgraad mist die de voorkeur heeft van de Koreaanse specerij viburnum.

Het mulchen van de basis van de struik met dennennaalden kan ook de zuurgraad van de bodem verbeteren. USDA groeizones 4 tot 7 en geeft de voorkeur aan gemiddelde, vochtige grond, zure en goed doorlatende grond. Witte spirea-struiken zijn bladverliezende heesters die doorgaans een hoogte en spreiding hebben van 3 tot 4 voet. Ze hebben gebogen takken met witte bloemen in het late voorjaar tot de vroege zomer.

De bloemen worden gevolgd door fruit dat aantrekkelijk is voor vogels. De rechtopstaande, ronde struiken groeien tussen de 3 en 9 voet hoog, afhankelijk van de variëteit. Als je in containers kweekt, overweeg dan variëteiten zoals spirea thunbergia, birchleaf spirea en witte moerasspirea. Hun bodemvereisten variëren van middelmatige vochtige grond tot goed doorlatende grond en doen het goed in de volle zon.

De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende plant met opvallende witte bloemen die bloeien van laat tot het vroege voorjaar. De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 voet tot 6 voet breed en bestaan uit maximaal 2o strak groeiende bloembladen in een pioenbloemachtige vorm. Hun prachtige bloemen vullen het weelderige gebladerte aan. Soorten van de witbloeiende struiken groeien in verschillende groottes opzichtige bloemen, waarvan sommige zo klein zijn als 1,5 voet.

De struiken met hun witte bloemen groeien goed in containers en heesterranden creëren prachtige geurende bloemen. Winterhardheidszones en -maten zijn afhankelijk van variëteit, aangezien sommige geschikt zijn voor de meeste klimaten van zones 3 tot 9 en van maten variërend van 2 tot 3 voet tot 15 voet. Azalea's zijn uitstekend in bosomgevingen. Deze plant is een bladverliezende struik die doorgaans 6 tot 10 voet hoog en zo breed wordt.

Het heeft een rechtopstaande groeiwijze met gebogen takken. Witbloeiende struiken met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Plant in halfzon tot halfschaduw en grond die vochtig, goed doorlatend is en wat organisch materiaal bevat. Deze plant is een grote tropische struik die doorgaans 6 tot 10 voet lang en 4 tot 16 voet breed wordt.

Witte bloemen met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Om die sneeuwballook te bevorderen, moet u de plant in het vroege voorjaar ernstig snoeien, dan nog een in de vroege zomer. Zorg er bij het snoeien voor dat je handschoenen draagt, want je kunt allergisch zijn voor het melkachtige sap. Hij groeit in zones 10 tot 13 en geeft de voorkeur aan volle zon boven halfschaduw.

Bodembehoeften omvatten gemiddeld vocht tot goed doorlatende grond. Wat het speciaal maakt ondanks dat het een struik is, is dat het als bodembedekker kan functioneren omdat hij zo kort blijft en breder is dan lang, ongeveer 2 voet lang met een spreiding van 5 voet. Het is een late voorjaarsbloeier met kleine maar geurige klokvormige bloemen. Het gebladerte op de dwergvariëteit wordt in de herfst een aantrekkelijke bordeauxrode.

Het moet regelmatig worden gesnoeid omdat hun takken vrij van korte duur zijn. Bodembehoeften omvatten medium vochtige grond en een goede tolerantie voor kleigrond. Groeit in hardheidszones 5 tot 8 en gedijt in de volle zon tot halfschaduw. Pieris Japonica, ook wel bekend als de Japanse Andromeda, is een andere groenblijvende, lentebloeiende struik met witte bloemen en een prachtige geur.

Het is gemakkelijk te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het resistent is tegen herten. In Deutzia vind je een grote variëteit met meer dan 50 soorten, variërend van bodembedekkers tot grote bergheesters. Hoewel sommige van de meer populaire soorten spirea nu roze bloesems hebben, is de traditionele favoriet met witte bloemen de Vanhoutte (of bruidskrans) spirea (Spiraea × vanhouttei). De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 tot 6 (7,5 — 15 cm) breed en bestaan uit maximaal 20 strak groeiende bloemblaadjes in een pioenachtige vorm.

Als je op zoek bent naar witbloeiende struiken die zullen werken als een losse, casual haag, bekijk dan Buttonbush. Witte hortensia-struiken worden geïdentificeerd door hun grote, hartvormige bladeren, opzichtige pastelkleurige bloemen en bossige groei. . Tenzij je een maantuin ontwerpt die is ontworpen om voornamelijk's avonds van te genieten, kan een geheel witte tuin in het oog springen om naar te kijken.

Een andere prachtige witbloeiende cultivar van daphne odora is 'Aureomarginata Alba' met glanzend donkergroen blad met witte randen. Zeer gemakkelijk te kweken en bloeien het grootste deel van het jaar, de plumeria is een must-have struik, dankzij zijn prachtige bloesems met een bedwelmende geur. Enkele uitstekende witbloeiende spirea-variëteiten zijn slingerspirea, bruidskrans spirea en Koreaanse spirea. Volgens de betekenissen die aan de verschillende rozenkleuren zijn toegekend, betekenen witte rozen eerbied en nederigheid.

In tegenstelling tot Koreaanse kruidenviburnum, is gewone lila een bloeier in het late voorjaar, maar het maakt het wachten goed door grotere trossen bloemen te dragen. Hun gebladerte is onopvallend nadat de bloemen zijn vervaagd, hoewel sommige soorten aangename herfstkleuren hebben. Witbloeiende struiken bloeien met enkele van de meest elegante, romantische en aantrekkelijke bloemen op elke plant. Afhankelijk van de hortensia-variëteit kunnen de witte hortensiabloemen opzichtige bolvormige, bolvormige, conische of platte trossen kleine bloemen zijn.

De witbloeiende Virginia sweetspire is een kleine struik die gedijt in de volle zon maar halfschaduw kan verdragen. .