Groenblijvende struiken met witte bloemen?

Koreaanse specerijviburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden.

Groenblijvende struiken met witte bloemen?

Koreaanse specerijviburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden. De struik is genoemd naar zijn geur, die een combinatie van zoetheid en scherpte bevat. Als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden, kweek dan dubbelvijl viburnum (Viburnum plicatum var. Bekijk alle groenblijvende struiken met witte bloemen op Agriworld.nl.

Het dubbelvijltype heeft puur witte bloemen maar mist de geur van Koreaanse kruiden. De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende struik met opzichtige witte bloemen die bloeien van de late winter tot het vroege voorjaar. De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 tot 6 (7,5 — 15 cm) breed en bestaan uit maximaal 20 strak groeiende bloemblaadjes in een pioenbloemachtige vorm. De prachtige bloemen vullen het weelderige, glanzende groene blad aan.

Een van de meest populaire landschapsstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze karakter. Omdat het ook luchtvervuiling en zoute lucht krachtig bestrijdt, waardoor het een ideale plant is voor mensen die op locaties aan het strand wonen. Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur. Een van de vroegste witbloeiende struiken die in het voorjaar begint te bloeien, is Azalea, een prachtige breedbladige groenblijvende plant.

Probeer Yuki Snowflake Deutzia voor een oogverblindende verkleinwoord selectie. Deze hortensia's zijn gemakkelijk te onderhouden en werken goed in vrijwel elke tuin. Creëer een romantisch gevoel in je landschap door Annabelle-hortensia's aan je tuinen toe te voegen. Vol weelderige, lansvormige glanzende groene bladeren knallen de witte oleanderbloemen van levendigheid.

De enkele witte bloemen hebben een zoete en subtiele geur. Ik probeer erachter te komen welke struik dit is die aan het einde van de winter bloeit met kleine witte bloemen - nog geen bladeren - maar dan is het gewoon een grote lelijke struik voor de rest van het jaar. Valse hulst is een ideale bloeiende struik voor funderingsaanplant, veiligheidsheggen of om een jaar lang privacyscherm te creëren. Kornoeljes zijn eigenlijk meer een kleine boom dan een struik, maar ze hebben zulke mooie witte bloemen dat ik ze niet van mijn lijst kon laten staan.

In dat geval zijn de prachtige zuiver witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila ideaal om te planten. Als je het hele jaar door wat kleur en structuur wilt, is het een goed idee om op zoek te gaan naar een groenblijvende struik. Deze breedbladige groenblijvende struik is endemisch in tropisch Azië en produceert van juni tot augustus witte geurende, opzichtige bloemen. Maar hoe bepaal je welke de beste witbloeiende struik is voor je tuin? Er zijn er zeker een paar om uit te kiezen, en we hebben hieronder vijf van onze favorieten opgesomd om het kiezen een beetje gemakkelijker te maken.

Deze meerjarige struiken hebben delicate wortels die de voorkeur geven aan losse zandgrond die vochtig en goed doorlatend is. Het is een betere strategie om witte bloemen en struiken te mengen om een tuin te koelen met heldere, warme kleuren. Witte hortensia-struiken worden geïdentificeerd door hun grote, hartvormige bladeren, opzichtige pastelkleurige bloemen en bossige groei. Kleine, verfijnde, witte struiken, deze ivoren azalea's zijn perfecte kleine bloeiers die je in je maantuin kunt plaatsen.

Veel witte struiken zoals hortensia's, witte lila, rododendrons en kornoeljestruiken groeien goed in de volle zon in USDA-zones 5 tot 9.Rozen hebben de reputatie kieskeurig te zijn, maar er zijn enkele soorten zoals struikrozen die vrij gemakkelijk te kweken zijn. Rode takje kornoelje is een sierstruik met meerdere stengels met geelachtig witte bloemen, donkergroene, eivormige bladeren en spectaculaire koraalrode stengels. Beschrijvingen en afbeeldingen van elke variëteit aan planten helpen u te beslissen welk type witbloeiende struik het beste is.