Wat is de naam van de struik met witte bloemen?

Azalea's kunnen bloeien in het vroege voorjaar of het late voorjaar, afhankelijk van de variëteit. Een van de meest populaire bosbouwstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze natuur.

Wat is de naam van de struik met witte bloemen?

Azalea's kunnen bloeien in het vroege voorjaar of het late voorjaar, afhankelijk van de variëteit. Een van de meest populaire bosbouwstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze natuur. Omdat het ook luchtvervuiling en zoute lucht krachtig bestrijdt, waardoor het een ideale plant is voor mensen die op locaties aan het strand wonen. Azalea's of rododendrons zijn halfschaduw liefhebbende, grote struiken, die prachtige kleurrijke en witte halfdubbele bloemen hebben.

De 'witte groep' azalea's heeft verschillende inheemse soorten die overvloedige witte zomerbloemen produceren. De trompetvormige witte bloemen hebben gegolfde bloembladen en lange uitstekende meeldraden in trossen van vijf tot 25 bloemen. Summersweet Clethra is een inheemse struik in het oosten van de Verenigde Staten die witte stekelige geurige bloemen produceert in de zomer of vroege herfst. We hebben een lijst verzameld van 10 verbluffend mooie struiken die prachtige witte bloemen presenteren.

De witte bloeiende struiken hieronder bieden bloemen van verschillende groottes en hun prachtige bloemen zijn op veel manieren aanwezig. Van volle, bossige bloemen van de Annabelle Hydrangea tot de bloesems in steelstijl op de witte lila, er zijn witte bloeiende struiken die passen bij de voorkeur van elke tuinman. Met bloemen die op lila lijken en een vroege voorjaarsbloei hebben, dankt deze struik zijn naam vanwege zijn unieke geur waar tuinders dol op zijn. Hoewel de meeste bloemen puur wit zullen zijn, is er vaak een lichtroze tint aan de bloemen.

Viburnum groeit het beste in zones 4-7 en veel tuinders kiezen ervoor om het in de buurt van ramen of openslaande deuren te planten om te genieten van de unieke, kruidige geur die deze struik produceert. Deze mooie struik is tropisch van aard en bloeit met letterlijk duizenden kleine, delicate witte bloemen die verschillende kleine bloemblaadjes bevatten. Het doet zijn naam echt eer aan en ziet eruit als een fladderende sneeuwstorm in de winter. Het is nauw verwant aan de kerstster en heeft de bijnaam „kleine kerstbloem”.

De bloemen hebben een zoete geur en de bloemen gedijen het beste als de struik in het vroege voorjaar zwaar wordt gesnoeid. Deze struik is het meest geschikt om te groeien in zones 10-13 en doet het het beste in de volle zon of minimale schaduw met zeer goed doorlatende grond. De zoete schijnsinaasappel wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de mooie vorm van de bloemen. Ze lijken op rozen, maar zijn meer afgerond van vorm.

Het staat bekend om zijn aroma dat een vleugje citrus in zijn geur heeft. Hoewel het een struik is, groeit hij vrij groot en bereikt hij ook 10-12 voet hoog. Het groeit het beste in zones 4-8 en geeft de voorkeur aan volle zon en vochtige grond die een of andere vorm van compost of mulch bevat om een stevige groei te stimuleren. Witte azalea's zijn echt een showstopper in de tuin en bloeien in het vroege voorjaar in een enorme uitstorting van prachtige bloemen.

Het wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de enorme uitstorting van bloemen die de tuin verlichten. Zoals de meeste azalea's groeit hij het beste in zones 6-9 en bloeit het beste in de volle zon. Deze struik wordt vaak gekozen om als bodembedekker te worden gebruikt vanwege het feit dat hij erg kort in hoogte is en meestal minder dan twee voet lang blijft. De bloemen van deze struik zijn vrij klein en hangen af van stengels in een klokachtige vorm.

Hij bloeit in het late voorjaar en kan het goed doen in zones 1-8, waarbij hij de voorkeur geeft aan volle zon tot halfschaduw en vochtige, goed doorlatende bodemgesteldheid. Japanse Andromeda is een bloeiende struik die tot 5 voet hoog kan worden, met witte bloemen. Het is zeer geurig en ziet er geweldig uit in combinatie met andere planten. De plant kan ook worden gevormd tot een haag of kan als een enkel exemplaar worden gekweekt.

Deze groenblijvende bloeiende struik, ook bekend als Japanse Pieris, groeit tussen de 9 en 12 voet lang en tot 8 voet breed. Om te genieten van de aantrekkelijke witbloeiende struiken, kweekt u Japanse Andromeda in de volle zon tot halfschaduw. Met de juiste zorg maakt deze struik inderdaad deel uit van je prachtige bloementuin. Ook bekend als Althea, dit is een grote struik of kleine boom die doorgaans 8 tot 12 voet lang wordt, maar goed snoeit.

Hij bloeit van midden zomer tot vorst, met trossen trompetvormige witte bloemen. De mock orange (Philadelphus coronarius) is een gemakkelijk te kweken struik die perfect is voor beginnende tuinders. Deze struik groeit in zones 4 tot en met 8 en bloeit zwaar in de vroege tot midzomer met trossen zoet geurende witte bloemen. Het doet het beste in de volle zon, maar kan lichte schaduw verdragen.

Gladde nepsinaasappel kan snel overwoekerd raken, dus een verjonging, snoeien en hard snoeien waarbij de struik laag op de grond wordt gesneden, is om de paar jaar een goed idee. Bodembehoeften omvatten goed doorlatende en leemachtige grond, terwijl deze gedijt in de volle zon tot halfschaduw. De witbloeiende lila struiken groeien tussen de 8 en 15 voet lang en tot 12 voet breed. Grote lila struiken zijn ideaal voor privacyschermen in de zomer of heggen.

Als je een kleine tuin of containertuin hebt, kies dan voor prachtige witte bloesems van verschillende dwergvariëteiten van lila. Jaarlijkse voeding met een zuurversterkte meststof zal de bloei helpen verbeteren als uw grond de zuurgraad mist die de voorkeur heeft van de Koreaanse specerij viburnum. Het mulchen van de basis van de struik met dennennaalden kan ook de zuurgraad van de bodem verbeteren. USDA groeizones 4 tot 7 en geeft de voorkeur aan gemiddelde, vochtige grond, zure en goed doorlatende grond.

Witte spirea-struiken zijn bladverliezende heesters die doorgaans een hoogte en spreiding hebben van 3 tot 4 voet. Ze hebben gebogen takken met witte bloemen in het late voorjaar tot de vroege zomer. De bloemen worden gevolgd door fruit dat aantrekkelijk is voor vogels. De rechtopstaande, ronde struiken groeien tussen de 3 en 9 voet hoog, afhankelijk van de variëteit.

Als je in containers kweekt, overweeg dan variëteiten zoals spirea thunbergia, birchleaf spirea en witte moerasspirea. Hun bodemvereisten variëren van middelmatige vochtige grond tot goed doorlatende grond en doen het goed in de volle zon. De Japanse camelia is een breedbladige groenblijvende plant met opvallende witte bloemen die bloeien van laat tot het vroege voorjaar. De vroegbloeiende dubbele bloemen worden 3 voet tot 6 voet breed en bestaan uit maximaal 2o strak groeiende bloembladen in een pioenbloemachtige vorm.

Hun prachtige bloemen vullen het weelderige gebladerte aan. Soorten van de witbloeiende struiken groeien in verschillende groottes opzichtige bloemen, waarvan sommige zo klein zijn als 1,5 voet. De struiken met hun witte bloemen groeien goed in containers en heesterranden creëren prachtige geurende bloemen. Winterhardheidszones en -maten zijn afhankelijk van variëteit, aangezien sommige geschikt zijn voor de meeste klimaten van zones 3 tot 9 en van maten variërend van 2 tot 3 voet tot 15 voet.

Azalea's zijn uitstekend in bosomgevingen. Deze plant is een bladverliezende struik die doorgaans 6 tot 10 voet hoog en zo breed wordt. Het heeft een rechtopstaande groeiwijze met gebogen takken. Witbloeiende struiken met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst.

Plant in halfzon tot halfschaduw en grond die vochtig, goed doorlatend is en wat organisch materiaal bevat. Deze plant is een grote tropische struik die doorgaans 6 tot 10 voet lang en 4 tot 16 voet breed wordt. Witte bloemen met gele centra verschijnen in de nazomer tot de vroege herfst. Om die sneeuwballook te bevorderen, moet u de plant in het vroege voorjaar ernstig snoeien, dan nog een in de vroege zomer.

Zorg er bij het snoeien voor dat je handschoenen draagt, want je kunt allergisch zijn voor het melkachtige sap. Hij groeit in zones 10 tot 13 en geeft de voorkeur aan volle zon boven halfschaduw. Bodembehoeften omvatten gemiddeld vocht tot goed doorlatende grond. Wat het speciaal maakt ondanks dat het een struik is, is dat het als bodembedekker kan functioneren omdat hij zo kort blijft en breder is dan lang, ongeveer 2 voet lang met een spreiding van 5 voet.

Het is een late voorjaarsbloeier met kleine maar geurige klokvormige bloemen. Het gebladerte op de dwergvariëteit wordt in de herfst een aantrekkelijke bordeauxrode. Het moet regelmatig worden gesnoeid omdat hun takken vrij van korte duur zijn. Bodembehoeften omvatten medium vochtige grond en een goede tolerantie voor kleigrond.

Groeit in hardheidszones 5 tot 8 en gedijt in de volle zon tot halfschaduw. Pieris Japonica, ook wel bekend als de Japanse Andromeda, is een andere groenblijvende, lentebloeiende struik met witte bloemen en een prachtige geur. Het is gemakkelijk te kweken en heeft als bijkomend voordeel dat het resistent is tegen herten. Vlinderstruik is heel gemakkelijk te kweken en produceert lange mooie stengels van bloemen die ook verkrijgbaar zijn in blauw, paars en roze.

Het bloeit in het late voorjaar en tuinders die op zoek zijn naar witte seringen moeten ervoor zorgen dat de gekozen struik echt wit is. Annabelle hortensia is een zomerbloeier die zal bloeien met tientallen grote, bossige bloeiers, bestaande uit een veelvoud aan kleinere, delicate bloemen van elke hortensia. Een paar weken geleden had ik het over mijn inspiratie voor het maken van een blauw-wit kleurenschema voor mijn tuin dit jaar. De mooie bolvormige lentebloemen hebben meestal een wit-roze kleur en zijn 1 tot 3 (2,5 — 7,5 cm) groot.

Andere meerjarige struiken met witte bloemen zoals camelia, viburnum en hibiscus hebben warmere klimaten nodig om te gedijen. Geurige struiken zoals Common White Lilac en Korean Spicebush Viburnum zijn dynamische, langlevende landschapstroeven. Als je op zoek bent naar een witte struik, zorg er dan voor dat deze de zuiver witte bloesems van de Vanhoutte Spirea heeft. Het mooie van het kiezen van struiken met witte bloemen is dat je variëteiten kunt vinden die in alle seizoenen bloeien.

Virginia sweetspire is een meerjarige kleine struik met lange, dunne trossen crèmewitte flessenborstel bloemspikes. Het goede nieuws is dat er veel verschillende witbloeiende struiken zijn, die in verschillende winterhardheidszones groeien. Veel witte struiken zoals hortensia's, witte lila, rododendrons en kornoeljestruiken groeien goed in de volle zon in USDA-zones 5 tot 9.Witbloeiende struiken bloeien met enkele van de meest elegante, romantische en aantrekkelijke bloemen op elke plant. Witte bougainvillea zijn voorzien van elegante, sepal-achtige schutbladen, omringd door drie wasachtige bloemen, lentebladeren met doornige wijnstokken en struiken.

Veel soorten viburnum zijn meerstammige struiken met trossen kleine witte bloemen met vier bloemblaadjes die groeien in sneeuwballenclusters. .