Hoe heten die kleine witte bloemen?

Baby's Breath (Gypsophila) Je kent de adem van je baby misschien het beste als vulmiddel in Valentijnsboeketten, maar deze meerjarige bloem schittert in de tuin. Hoewel deze kleine witte bloemen en dunne, slappe stengels een delicaat uiterlijk hebben, zijn ze vrij veerkrachtig in het landschap.

Hoe heten die kleine witte bloemen?

Baby's Breath (Gypsophila) Je kent de adem van je baby misschien het beste als vulmiddel in Valentijnsboeketten, maar deze meerjarige bloem schittert in de tuin. Hoewel deze kleine witte bloemen en dunne, slappe stengels een delicaat uiterlijk hebben, zijn ze vrij veerkrachtig in het landschap. Jasmijn groeit op een exotische wijnstok of struik. Ze kunnen gedijen in gematigde klimaten, maar geven de voorkeur aan tropische zones.

De bloesems zijn klein en wit met vijf dunne bloemblaadjes. Stephanotis- Ook bekend als Madagaskar jasmijn of bruidssluier, stephanotis zijn kleine stervormige bloemen die te vinden zijn op een klimwijnstok. Ze hebben een rijke geurige geur en symboliseren echtelijke gelukzaligheid, waardoor ze een zeer gewilde bruiloftsbloem zijn. Het beste deel van de Camelia is dat de elegante witte bloemen er prachtig uitzien tegen het weelderige groene blad.

Bloei in de late winter tot het vroege voorjaar wanneer de takken nog kaal zijn, brengt deze plant elke tuin nieuw leven in. Ze zijn er in vele prachtige kleuren, waaronder lichtgeel, abrikoos, roze, oranje, rood, kastanjebruin en natuurlijk wit. Bloemhoofdjes bestaan uit vele lange en smalle witte bloemblaadjes die een bijna pompom-achtige uitstraling creëren. Magnoliabloemen zijn geliefd vanwege hun grote bloemen en sterke geur, deze zijn een hit in elke tuin.

Star of Bethlehem- Star of Bethlehem wordt genoemd met een bijbelse referentie vanwege zijn witte kleur, die zuiverheid vertegenwoordigt, en zijn stervorm. Elke individuele vingerhoedskruid heeft een buisvormige vorm en verschillende daarvan zullen op een enkele bloemsteel verschijnen. Leeuwebekjes zijn niet alleen een unieke toevoeging aan een boeket, maar de bladeren en bloemen zouden geneeskrachtige eigenschappen hebben. Witte bloemen kunnen worden gemengd met andere verschillende bloemen met verschillende kleuren en geven je een kleurrijk boeket dat je aan iedereen kunt presenteren en dit is zeker het beste cadeau voor hen.

Het beste kenmerk van deze bloemen is dat ze een geweldige geur geven, semi-groenblijvende struik met witte of lichtroze kleur. De plant bereikt meestal drie tot vier voet en bloeit van onder naar boven gedurende vier weken in de zomer. Lelietje-van-dalen- Lelietje-van-dalen bloemen zijn kleine, witte, klokvormige bloemen met een uitgesproken geur. Hoewel deze bloemen van korte duur zijn, zijn ze, als ze bloeien, een prachtige aanvulling op elke tuin, omdat ze in de roepkleuren van de regenboog komen.

De mammillaria-cactus, ook wel bekend als de Arizona snowcap cactus, is, zoals de naam al doet vermoeden, bedekt met een bos kleine witte bloemen die lijken op een laag sneeuw. Jasmijnbloemen staan bekend als multifunctioneel, gebruikt in boeketten, als haarstukjes en als geur in parfums. Dit komt omdat ze veel op een tuinroos lijken en hun bloemen vaak bloeien rond de door christenen waargenomen periode van de vastentijd.