Wat is de geur van witte bloemen?

Wanneer deze domineren, staat de geur bekend als een 'witte bloem'. Jasmijn heeft een indolische, 'fecaal-dierlijke' noot die zich leent voor verdovende witte bloemen gericht op beide geslachten.

Wat is de geur van witte bloemen?

Wanneer deze domineren, staat de geur bekend als een 'witte bloem'. Jasmijn heeft een indolische, 'fecaal-dierlijke' noot die zich leent voor verdovende witte bloemen gericht op beide geslachten. Indool is een zeer krachtig chemisch bestanddeel van jasmijn en de meeste andere witte bloemen in verschillende mate. In zijn ruwe vorm ruikt het naar ouderwetse mottenballen.

In de complexe geur van een natuurlijke bloem geeft het een diepe, vuile, bedwelmigheid om natuurlijk geen mensen aan te trekken, maar insecten. Onze parfums zijn dierproefvrij, nooit dierproeven, geen dierlijke producten, ftalaten%26 parabenenvrij en vrij van alle Proposal 65 verboden ingrediënten. We gebruiken alleen de beste ingrediënten die beschikbaar zijn om onze aangepaste geuren, lotions, lichaamswasbeurten, zepen en lichaamsnevels te maken, voor mannen en vrouwen. Ze zijn dierproefvrij, nooit dierproeven, geen dierlijke producten, ftalaten%26 parabenenvrij en vrij van alle verboden ingrediënten van voorstel 65.Deze bloem heeft minder bloemen en meer een complexe, rijpe steenvrucht ontmoet de geur van zwarte thee van hoge kwaliteit.

Ondanks al zijn ongelooflijke natuurlijke geur is gardenia-olie zeldzaam; zo zeldzaam en duur om te extraheren dat commerciële geuren synthetische gardenia zullen gebruiken of opnieuw zullen maken met geurachtige oliën van jasmijn met andere combinaties van witte bloemen. Het heeft tonen van vanille- en jasmijnbloemen, dus het vult de lucht om je heen met een ongelooflijke geur die zowel zoet als uniek is. Een ander perfect voorbeeld is J'Adore van Dior, die een boeket ylang-ylang, roos en jasmijn neemt en het in vloeibaar goud dompelt, waardoor een overvloedige mand met bloemen ontstaat die naar een zonsondergang ruikt - als een zonsondergang een geur had, dat wil zeggen. Ik vind dat het het beste kan worden gebruikt samen met andere witte bloemen, daarom gebruik ik het in mindere, niet grotere mate in Devoto EDP samen met stijgende jasmijnen.

Dus hoe maakt een parfumeur een papaverparfum als ze geen geur hebben om hem te inspireren? Nou, dat is wat Kenzo en parfumeur Alberto Morillas deden met FLOWER BY KENZO. Eenvoudig dan om een beetje gardenia toe te voegen aan bijna elke commerciële geur die zichzelf een witte bloemige en romantische geur wil noemen. Ik kom uit een familie van tuinders en telers en bracht een groot deel van mijn jeugd door in de velden van bloeiende bloemen en kassen gevuld met tropische planten, cactussen en vetplanten van over de hele wereld. Dankzij hun grote rijkdom kan de geur van witte bloemen heel gemakkelijk worden gecombineerd met vele akkoorden.

Parfumeurs kunnen boeketten van witte bloemen maken, die ze meestal op de middelste noot van de geur plaatsen om het verlichting te geven. Witte bloemen komen prominent voor in tal van spirituele praktijken die religies en culturen over de hele wereld omvatten.