Hoe heten de hoge witte bloemen?

Amaryllis- De amaryllisplant is erg hoog en torent uit boven anderen in de tuin, waardoor het het symbool van trots is. Deze bloemen lijken op lelies vanwege hun verre relatie tot de lelieplant.

Hoe heten de hoge witte bloemen?

Amaryllis- De amaryllisplant is erg hoog en torent uit boven anderen in de tuin, waardoor het het symbool van trots is. Deze bloemen lijken op lelies vanwege hun verre relatie tot de lelieplant. Witte amaryllisbloemen staan ook voor zuiverheid, onschuld en vrouwelijkheid. Amaryllis, populair vanwege hun trompetvorm, hebben grote bloemhoofdjes en zijn er in zowel enkele als dubbele vormen.

Ze groeien op een lange groene stengel en zijn er in verschillende tinten rood en wit. Galanthus, algemeen bekend als „sneeuwklokje, dankt zijn naam aan zijn unieke, bolvormige, witte bloemen die hangen terwijl ze in volle bloei staan. Ze zijn veerkrachtiger dan hun naam doet vermoeden, waardoor sneeuwklokjes vrij gemakkelijk te kweken zijn. Ze bereiken geen grote hoogten, dus zorg ervoor dat je ze dicht bij de rand van het bed plant waar ze zichtbaar zullen zijn.

Witte allium behoort tot dezelfde familie als ui- en knoflookplanten. Soms aangeduid als de White Giant, kan deze plant tot vier voet lang worden en produceert bolletjes met een diameter van zes tot acht centimeter. De amaryllisbloem is echt een prachtige plant. Het is mooi, winterhard en heel gemakkelijk te kweken.

Deze planten groeien uit bollen, dus onthoud dat je ze in de herfst moet opgraven nadat de bollen voor het seizoen inactief zijn geworden. Amaryllisbloemen bloeien meestal slechts 6-8 weken nadat ze zijn geplant. Bladeren komen in het vroege voorjaar tevoorschijn en sterven in het late voorjaar af. Enkele veel voorkomende namen zijn Jersey-lelie en naakte dame, dit komt omdat hun bloemvorm erg lijkt op die van een lelie.

Camelliabloemen bloeien vele weken, helemaal van de vroege zomer tot soms de late zomer, afhankelijk van het teeltgebied. Vaak geprezen om zijn geneeskrachtige eigenschappen, duizendblad sportclusters van kleine witte bloemen die bestuivers aantrekken. Als je hartproblemen hebt, moet je deze bloem vermijden, omdat deze oliën bevat die erg gevaarlijk kunnen zijn voor mensen met bestaande problemen. Bladscheuten verschijnen in het vroege voorjaar, en hun prachtige bloemen zullen meestal in het late voorjaar opduiken en duren tot de late zomer.

Hyacinten groeien uit lentebloeiende bollen en produceren kleine bundels bloesems die in kleur variëren van blauw tot wit. Of het nu gaat om een mat, struik, struik of boom, witte bloemen kunnen gemakkelijk het middelpunt van de tuin worden. De bloemen geven een ongelooflijk sterke geur af gezien hun kleine formaat en brengen de vlinders zoals kattenkruid katten aantrekt. Bovendien hebben witte bloemen een natuurlijke en etherische schoonheid, en ze roepen vaak gevoelens op van schoonheid, zuiverheid en welzijn.

Er zijn veel verschillende soorten bloemen die je kunt planten, van eenjarigen tot vaste planten, en wit is een van de meest populaire bloemkleuren in de meeste huistuinen. Camellia-planten zijn wintergroen, dus als u op zoek bent naar een bloeiende plant om uw tuin in de winter wat leven te geven, hoeft u niet verder te zoeken. Meestal, ongeacht de cultuur, kunnen witte bloemen zuiverheid, nederigheid en onschuld betekenen; vandaar dat deze kleur vaak wordt gebruikt bij bruiloften, dopen en elke andere viering die deze gevoelens met zich meebrengt. Groot wit trillium komt over het algemeen voor in spectaculaire driften van tientallen, tot honderden en duizenden individuen.

In de Blue Ridge Mountains in het noorden van Virginia langs de Appalachian Trail is er een spectaculaire weergave van grote witte biljoenen geschat op bijna tien miljoen individuen. Als je op zoek bent naar een plant met niet alleen een 4 voet vormig blad, maar ook prachtige hanger witte bloemen die jaar na jaar terugkomen, heb je misschien je match ontmoet. Als je in het midden van de tuin plant, zorg er dan voor dat de bloemen een staak krijgen om te voorkomen dat ze breken.