Wat zijn de witte bloemen van de lente?

Callery-perenbomen zijn een van de meest voorkomende soorten straatbomen in NYC. Hun bloesems zijn trossen kleine, sneeuwwitte bloemen.

Wat zijn de witte bloemen van de lente?

Callery-perenbomen zijn een van de meest voorkomende soorten straatbomen in NYC. Hun bloesems zijn trossen kleine, sneeuwwitte bloemen. Dit jaar begonnen Callery-peren eind maart rond Midtown te bloeien. Hyacinten groeien uit lentebloeiende bollen en produceren kleine bundels bloesems die in kleur variëren van blauw tot wit.

De bladverliezende struik of boom van Saskatoon is een inwoner van het Amerikaanse noordwesten die in het vroege voorjaar bedekt is met massa's witte bloemen. De buisvormige bloemen zijn geliefd bij bestuivende hommels en andere bijen met lange tong, maar worden zowel bezocht als door verschillende soorten vlinders, motten en kolibries. Net als een klassiek wit boeket kan een monochromatische witte bloementuin net zo prachtig zijn, en witte bloemen laten levendige bloemen om hen heen des te meer knallen. In tegenstelling tot zijn familielid de ochtendglorie, sluit de maanbloem zich overdag en gaat's avonds open.

Cutleaf Toothwort (Cardamine concatenata) is een van de eerdere wilde lentebloemen van vochtige bossen en bossen; de naam verwijst naar de tandachtige projecties op de ondergrondse stengels (eigenlijk bladlittekens van de groei van het voorgaande seizoen). De geurige witte bloemen verschijnen voor het gebladerte en hebben roze en paarse markeringen aan de buitenkant. Alles wat u wilt weten over soorten bloemen, bloemenafbeeldingen, rozenkleurbetekenissen, tuintips, citaten en meer. Bloodroot (Sanguinaria canadensis) heeft zuiver witte bloemen met bladeren die zich om de stengel en knop wikkelen en warme lucht vasthouden.

Deze bloemen worden in het voorjaar na de laatste nachtvorst geplant voor een zomerse weergave van grote bloemen met meerdere bloemblaadjes. We hebben een lijst samengesteld met meer dan 45 soorten witte bloemen, waaronder Lelietje-van-dalen, hortensia's, witte rozen, ranunculus en meer. Deze voorjaarsbloeiende bollen zorgen voor een helder gejuich onder loofbomen, in bloembedden of genaturaliseerd in een gazon. Magnoliabloemen zijn geliefd vanwege hun grote bloemen en sterke geur, deze zijn een hit in elke tuin.

Als je in het midden van de tuin plant, zorg er dan voor dat de bloemen een staak krijgen om te voorkomen dat ze breken. Bekend om de trompetvormige bloei, hebben deze bloemen grote bloesems die zowel in rood als wit voorkomen. Virginia Bluebells (Mertensia virginica) is een prachtige inheemse wilde bloem gevonden in vochtige bossen en rivieroverstromingsvlaktes.