Groenblijvende struiken met witte bloemen australië?

Chrysanten, met name witte variëteiten, zijn traditionele boeketten die op Moederdag in Australië aan moeders worden gegeven. Ze verlichten tuinen in de herfst.

Groenblijvende struiken met witte bloemen australië?

Chrysanten, met name witte variëteiten, zijn traditionele boeketten die op Moederdag in Australië aan moeders worden gegeven. Ze verlichten tuinen in de herfst. Koreaanse specerij viburnum (Viburnum carlesii) is een voorbeeld van een struik met vroege lentebloemen (april) en herfstkleur. De knoppen zijn roze maar dan open om trossen witte bloemen te worden.

De struik is genoemd naar zijn geur, die een combinatie van zoetheid en scherpte bevat. Als je niet van de aanraking van roze houdt die de witte bloemen behouden, kweek dan dubbelvijl viburnum (Viburnum plicatum var). Het dubbelvijltype heeft puur witte bloemen, maar mist de geur van Koreaanse kruiden. We hebben een lijst verzameld van 10 verbluffend mooie struiken die prachtige witte bloemen presenteren.

De witte bloeiende struiken hieronder bieden bloemen van verschillende groottes en hun prachtige bloemen zijn op veel manieren aanwezig. Van volle, bossige bloemen van de Annabelle Hydrangea tot de bloesems in steelstijl op de witte lila, er zijn witte bloeiende struiken die passen bij de voorkeur van elke tuinman. Met bloemen die op lila lijken en een vroege voorjaarsbloei hebben, dankt deze struik zijn naam vanwege zijn unieke geur waar tuinders dol op zijn. Hoewel de meeste bloemen puur wit zullen zijn, is er vaak een lichtroze tint aan de bloemen.

Viburnum groeit het beste in zones 4-7 en veel tuinders kiezen ervoor om het in de buurt van ramen of openslaande deuren te planten om te genieten van de unieke, kruidige geur die deze struik produceert. Deze mooie struik is tropisch van aard en bloeit met letterlijk duizenden kleine, delicate witte bloemen die verschillende kleine bloemblaadjes bevatten. Het doet zijn naam echt eer aan en ziet eruit als een fladderende sneeuwstorm in de winter. Het is nauw verwant aan de kerstster en heeft de bijnaam „kleine kerstbloem”.

De bloemen hebben een zoete geur en de bloemen gedijen het beste als de struik in het vroege voorjaar zwaar wordt gesnoeid. Deze struik is het meest geschikt om te groeien in zones 10-13 en doet het het beste in de volle zon of minimale schaduw met zeer goed doorlatende grond. De zoete schijnsinaasappel wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de mooie vorm van de bloemen. Ze lijken op rozen, maar zijn meer afgerond van vorm.

Het staat bekend om zijn aroma dat een vleugje citrus in zijn geur heeft. Hoewel het een struik is, groeit hij vrij groot en bereikt hij ook 10-12 voet hoog. Het groeit het beste in zones 4-8 en geeft de voorkeur aan volle zon en vochtige grond die een of andere vorm van compost of mulch bevat om een stevige groei te stimuleren. Witte azalea's zijn echt een showstopper in de tuin en bloeien in het vroege voorjaar in een enorme uitstorting van prachtige bloemen.

Het wordt gewaardeerd door tuinders vanwege de enorme uitstorting van bloemen die de tuin verlichten. Zoals de meeste azalea's groeit hij het beste in zones 6-9 en bloeit het beste in de volle zon. Deze struik wordt vaak gekozen om als bodembedekker te worden gebruikt vanwege het feit dat hij erg kort in hoogte is en meestal minder dan twee voet lang blijft. De bloemen van deze struik zijn vrij klein en hangen af van stengels in een klokachtige vorm.

Hij bloeit in het late voorjaar en kan het goed doen in zones 1-8, waarbij hij de voorkeur geeft aan volle zon tot halfschaduw en vochtige, goed doorlatende bodemgesteldheid. Philadelphus spp. Kies een cultivar met bloemknoppen die winterhard zijn in jouw regio. Veel cultivars zijn kleiner, maar sommige reiken tot 10 voet lang en 5 voet breed.

Probeer Illuminati Tower voor torenspitsen van geelgecentreerde witte bloemen. Cephalanthus occidentalis, Zones 3 tot 11 Kijk hoe bijen, vlinders en kolibries samenkomen naar deze geurige, bolvormige witbloeiende struiken. Buttonbush is ook een waardplant voor verschillende soorten rupsen. De ronde vrucht blijft de hele winter bestaan en levert voedsel voor een verscheidenheid aan vogels.

Kweek het in volle tot gedeeltelijke zon en vochtige grond. Hij wordt meer dan 6 voet lang en breed. Trek kolibries, vlinders en bijen aan met de geurige bloemen van summersweet. Deze witbloeiende struiken zijn tolerant voor zowel schaduw als vochtige grond.

Ze vormen kolonies die perfect zijn om te naturaliseren, tenzij je de worteluitlopers verwijdert. Summersweet wordt 4 tot 8 voet lang en 4 tot 6 voet breed. Probeer Sugartina Crystalina voor een compactere cultivar. De volwassen stengels van deze heerlijke bladverliezende plant pellen terug, of exfoliëren, om rode en lichtbruine binnenschors bloot te leggen.

Deze witbloeiende struiken worden tot 6 voet lang en breed, met uitzonderlijk, oranjekleurig lentegebladerte dat in de herfst bordeauxrood wordt. Deze eenvoudig te kweken inheemse plant doet het beste in de volle zon en past zich aan de meeste grondsoorten aan. Pieris Japonica is een van de groenblijvende, lentebloeiende struiken met witte bloemen en een prachtige geur. Zoals de meeste rozen hebben witte rozen een heerlijke, rijke geur en bloeien ze in het late voorjaar tot de vroege zomer.

In tegenstelling tot Koreaanse kruidenviburnum, is gewone lila een bloeier in het late voorjaar, maar het maakt het wachten goed door grotere trossen bloemen te dragen. Witte bougainvillea zijn voorzien van elegante, sepal-achtige schutbladen, omringd door drie wasachtige bloemen, lentebladeren met doornige wijnstokken en struiken. De geur van de bloemen is superieur aan die van de 'Miss Kim' lila, hoewel sommige tuinders de voorkeur geven aan deze laatste als een compacte plant die landschapsonderhoud vermindert. Azalea's zijn uitstekend in bosomgevingen; het gebladerte is onopvallend nadat de bloemen zijn vervaagd, hoewel sommige soorten aangename herfstkleuren hebben.

Heesters met witte bloemen zijn geweldig voor het opfleuren van donkere delen van het landschap, en velen staan bekend om hun geurige bloemen. Een van de meest populaire bosbouwstruiken, Cinquefoil, staat bekend om zijn exotische witte bloemen en wordt gewaardeerd om zijn zorgeloze natuur. Volgens de betekenissen die aan de verschillende rozenkleuren zijn toegekend, betekenen witte rozen eerbied en nederigheid. Deze inheemse struik heeft het allemaal witte lentebloemen, glanzende groene bladeren, gedurfd rood herfstgebladerte en winterfruit.

.