Wat zijn de kleine witte bloemen overal?

Witte klaver is een meerjarig onkruid dat laag op de grond groeit. Hoewel het op veel verschillende plaatsen kan groeien, wordt het meestal aangetroffen in gazons, vooral schaarse gazons waar de concurrentie van gras zwak is.

Wat zijn de kleine witte bloemen overal?

Witte klaver is een meerjarig onkruid dat laag op de grond groeit. Hoewel het op veel verschillende plaatsen kan groeien, wordt het meestal aangetroffen in gazons, vooral schaarse gazons waar de concurrentie van gras zwak is. De bladeren op witte klaver groeien in sets van 3 blaadjes. De kleine witte bloemen die je vaak in je tuin ziet groeien, zijn witte klavertjes.

Hoewel het leuk kan zijn om op het gelukkige klavertje vier te jagen, kunnen de bloemen die met klaverplanten komen bijen aantrekken. Klaver kan ook uw gewone gras beschadigen en uw gazon overnemen. Als je klaver wilt houden vanwege zijn felgroene kleur, zorg er dan voor dat je hem bijgesneden en onderhouden houdt, zodat de witte bloemen niet kunnen bloeien. Wat Floridianen sneeuw noemen, wordt ook wel grootbloempoes, Florida pusley en Mexicaanse klaver genoemd, hoewel het geen klaver is, noch inheems in Mexico.

Als je extra wetenschappelijk wilt zijn, is het lid van de familie Rubiaceae, die bestaat uit 15 verschillende soorten bloeiende planten. Pusley komt oorspronkelijk uit Brazilië en andere delen van Zuid-Amerika. In de VS. Momenteel verwachten 26 provincies in de zuidelijke helft van Florida een jaarlijkse sneeuwval, maar dat aantal zou kunnen groeien.

De Florida Exotic Pest Plant Council noemt pusley een van de meest invasieve soorten van de staat. Als je die besneeuwde blik niet in je gazon wilt, sta je voor een worsteling. Omdat pusley een laaggelegen bodembedekker is, is het bijna onmogelijk om te maaien. Het is droogtebestendiger dan gras en kan temperaturen onder het vriespunt overleven.

Het onkruid is ook resistent tegen de meeste herbiciden en verspreidt zich snel. Uit onderzoek van de Universiteit van Florida bleek dat Atrazine pusley in St. Augustinus gras, maar verschillende andere geteste herbiciden hadden geen langdurig effect. Omdat de bloemen snel zaden produceren, kan een klein stukje pusley in schrikbarend korte tijd een hele tuin overnemen.

Als een winterharde plant die zich gelukkig vermengt met gras en droogte en kou overleeft, is pusley nuttig voor het beheersen van bodemerosie. De bloemen leveren ook nectar voor vlinders en bijen, beide belangrijke bestuivers. De veiligste en meest effectieve manier om van pusley af te komen, is door hem met de hand te trekken. Omdat het onkruid zich verspreidt vanuit een enkele stengel en wortelsysteem, is het relatief gemakkelijk te trekken.

Toch kan het idee om met de hand een tuin vol sneeuw te trekken ontmoedigend zijn. Als u kiest voor de herbicideroute, zorg er dan voor dat u weet wat u doet. Of beter nog, bel een tuinarchitect of grasbeheerder. Maaien over poesjes maakt het probleem vaak erger, omdat de maaimessen zaden kunnen verspreiden en het onkruid kunnen verspreiden.

De beste manier om een invasie van poesjes in uw gazon te voorkomen, is door uw gras gezond te houden. Dikke en gevestigde grasmat remt de groei van onkruid, waaronder poes. Herbiciden vóór opkomst kunnen ook enkele weken onkruidbestrijding bieden door de kieming van zaden te vertragen of te stoppen. Heliotropen zijn bossige eenjarigen met een klein cluster van blauwe, witte of paarse bloemen.

Ze hebben een sterk parfum en zeer diepgroene bladeren. Tot voor kort schaam ik me om toe te geven dat ik niet eens wist dat deze kleine witte bloemen eigenlijk een naam hadden. Als je kleine witte bloemen ziet zoals hierboven afgebeeld, worden ze White Clovers genoemd. Meestal worden klavertjes geassocieerd met geluk, maar deze worden geassocieerd met onkruid in uw gazon.

De kleine bloemen waarvan je dacht dat ze een goed teken van de zomer waren, zijn net zo slecht voor je gazon als een paardenbloem. Je kent de adem van de baby misschien het beste als vulmiddel in Valentijnsboeketten, maar deze meerjarige bloem schittert in de tuin. Hoewel deze kleine witte bloemen en dunne, slappe stengels een delicaat uiterlijk hebben, zijn ze vrij veerkrachtig in het landschap. Planten gedijen goed in droge, gemiddelde grond, maar dit is een plant die de voorkeur geeft aan alkalische omstandigheden, waardoor het ideaal is voor rotstuinen.

Daisy onkruid wordt beschouwd als een van de meest voorkomende overblijvende onkruiden die opduiken in gazons. Hun belangrijkste kenmerken zijn witte bloemblaadjes die een geel centrum omringen, en je zult kunnen zien dat dit in feite een onkruid is door goed naar de bladeren te kijken - daisy onkruid heeft groene bladeren die op lepels lijken. Als je ooit hebt geprobeerd maaienonkruid te verwijderen door te maaien, weet je dat ze extreem veerkrachtig zijn, dus je moet investeren in een madeliefje grubber om ze weg te houden. De bloem groeit eigenlijk aan een boom en kan erg rommelig zijn, hoewel nog steeds mooi, als ze beginnen te sterven.

In het midden tot het late voorjaar heeft het groenblijvende blad honderden roze, paarse of blauwe bloemen op planten van 2 tot 4 inch. In feite zijn de wortels eetbaar als ze jong zijn voordat ze houtachtig worden met de leeftijd, en de bladeren, bloemen en zaden zijn ook eetbaar. Het heeft 3 ″ -5 ″ lange, witte tot lichtpaarse, trompetvormige bloemen die's nachts bloeien, en grof getande bladeren. Vinca, ook bekend als maagdenpalm, is een bodembedekker die in het vroege voorjaar glanzende, donkergroene bladeren en blauwe of witte bloemen produceert.

Fleabanes zijn delicate, halve tot driekwart inch, madeliefachtige bloemen met gele centra en talrijke, fijne witte bloembladen. Maar wat zijn dat? Waarin verschilt onkruid van de bloemen die je in je tuin plant? Het is een kwestie van perceptie. Veel cultivars fungeren zowel als bloeiende bodembedekker als culinair kruid, zoals 'Italiaanse Oregano' tijm. De bloemen bevatten de zaden, waardoor de klaver zich verspreidt naar andere delen van uw tuin als de wind waait.

Ze zijn er in veel verschillende soorten, maar de traditionele zuidelijke Magnolia-bloesem heeft grote witte bloembladen die een lotusvorm vormen. Een deel van de aantrekkingskracht van kleine bloemen is hun enorme massa; een enkele plant kan duizenden bloesems bevatten, vlinders wenken met hun ondiepe nectarbuizen. Er zijn honderden soorten die je keuzes geven tussen kleur, hoogte, bloemgrootte en zelfs bloeitijd. Hun charmante, roze of witte bloemen zijn eenvoudig, met vijf platte bloembladen, en ze bloeien overal van mei tot augustus, afhankelijk van de soort.

Vinca, ook wel bekend als Maagdenpalm, heeft aantrekkelijk groen blad met kleine bloemen die bloeien van de zomer tot de eerste nachtvorst. Bekend om de trompetvormige bloei, hebben deze bloemen grote bloesems die zowel in rood als wit voorkomen. .