Hoe heten de witte lange bloemen?

Magnolia's worden gewaardeerd om hun grote elegante bloemen en geur. Ze zijn er in veel verschillende soorten, maar de traditionele zuidelijke magnoliabloesem heeft grote witte bloembladen die een lotusvorm vormen.

Hoe heten de witte lange bloemen?

Magnolia's worden gewaardeerd om hun grote elegante bloemen en geur. Ze zijn er in veel verschillende soorten, maar de traditionele zuidelijke magnoliabloesem heeft grote witte bloembladen die een lotusvorm vormen. Gardenia- Gardenia's hebben een opvallende combinatie van donker, vol blad met levendige witte bloemen. Ze symboliseren zuiverheid, schoonheid en liefde en worden vaak gedragen op Moederdag ter nagedachtenis aan iemand die is overleden.

Gardenia's worden ook als kamerplant gekweekt. Galanthus, algemeen bekend als „sneeuwklokje, dankt zijn naam aan zijn unieke, bolvormige, witte bloemen die hangen terwijl ze in volle bloei staan. Ze zijn veerkrachtiger dan hun naam doet vermoeden, waardoor sneeuwklokjes vrij gemakkelijk te kweken zijn. Ze bereiken geen grote hoogten, dus zorg ervoor dat je ze dicht bij de rand van het bed plant waar ze zichtbaar zullen zijn.

De angelonia, ook wel angelface of zomerleeuwenbek genoemd, is een zachte vaste plant die heel weinig water en nog minder onderhoud nodig heeft. Het groeit goed in de gebruikelijke kalkachtige, klei- of zandgrond en houdt van zonlicht. Choisya 'Aztec Pearl', gewoonlijk Mexicaanse oranjebloesem genoemd, is een groenblijvende struik met slanke, glanzende, donkergroene bladeren en trossen geurige, roze getinte witte bloemen in het late voorjaar. Datura is een hele reis.

Een van de veel voorkomende namen van deze bloem, jimsonweed, komt van „Jamestown wiet, een verwijzing naar soldaten van de Revolutionaire Oorlog die deze plant foerageerden voor voedsel en wilde hallucinaties leden. Deze plant wordt ook gebruikt in de rituelen van de mannelijkheid onder Amerikaanse indianenstammen en heeft krachtige verdovende eigenschappen, dus proef het niet thuis. Maar overweeg om het aan je tuin toe te voegen, waar de nachtelijke bloemen sfinxmotten en andere bestuivers aantrekken. Het sneeuwklokje produceert enkele, knikkende, witte bloemen die al in de late winter en in het vroege voorjaar verschijnen.

Een Griekse mythe zegt dat toen Persephone terugkeerde uit Hades, ze de geneugten van de lente met zich meebracht, inclusief deze bloemen. Als u op zoek bent naar iets zeldzaams en unieks, kunt u kiezen voor witte datura-, iris- of amaryllisbloem van uw buurtbloemist. Meestal, ongeacht de cultuur, kunnen witte bloemen zuiverheid, nederigheid en onschuld betekenen; vandaar dat deze kleur vaak wordt gebruikt bij bruiloften, dopen en elke andere viering die deze gevoelens met zich meebrengt. Vinca, in de volksmond bekend als maagdenpalm of mirte uit Madagaskar, is een prachtige glanzende bloem met groen blad.

Witte bloemen, waaronder witte rozen, anjers, witte madeliefjes en witte calla-lelies, worden meestal geassocieerd met zuiverheid. Deze voorjaarsbloeiende bollen zorgen voor een helder gejuich onder loofbomen, in bloembedden of genaturaliseerd in een gazon. De phloxbloem kan ook symbool staan voor „zoete dromen” als een warm gevoel of „verenigde zielen” als een levenslange verbintenis. Deze bloem symboliseert gehechtheid en sensualiteit, terwijl de kleine jasmijnbloemen bescheidenheid, gratie en elegantie symboliseren.

Tuberoos- Deze unieke bloemvariatie is een nachtbloeiende plant waarvan bekend is dat het verboden genoegens symboliseert. Deze prachtige bloem met een onweerstaanbare geur wordt zelden gebruikt voor decoratiedoeleinden en wordt voornamelijk gebruikt in de cosmetica- en parfumindustrie vanwege zijn heerlijke geur. Maagdenpalm- Maagdenpalm bloemen hebben vijf kleine bloemblaadjes en groeien op stengels met een overmaat aan groene bladeren. Om een tuin te laten sieren met deze etherische wezens, is het het beste om de bloemen te planten die het meest geneigd zijn om hun aandacht te trekken.